2777
2789
عنوان

شوهرم با حرفاش اذیت می‌کنه آدمو

117 بازدید | 9 پست

بعد کلی ک آدم جوش حرص میده ناراحت می‌کنه به مرض این میرسه آرزوی مرگ بکنم 

بعد از عصبانیت گفتم کی می‌میری راحت بشم گفت حتی اگر بمیرم نوشتم گذاشتم کنار از حالا که تو منو کشتی که نیاز سر قبرم الکی گریه کنی فکر کنن منو میخواستی 

به جای اینکه من اینو بگم اون منو اذیت کرده اون میگه آدم چقدر. می‌تونه بی رحم باشه آخه 

بعد من یکی از عموهام چند وقت فوت شده برگشته میگه نوشتم گذاشتم کنار که اگر یک روز مردم بگم تو منو دق دادی کشتی منو تو مثل زن عموت نیستی که بیای سر قبرم فکر کنن منو میخواستی آخه اون زن عمو اگر گریه میکرد خیلی عموتو می‌خواسته اما تو نیا گریه کن فکر کنن منو میخواستی چون من نوشتم قبل از مرگم ک زنم منو کشته گریه هاش الکیه سر قبرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشخصه به درک تفاهمت نرسیده تصمیم به زور موندن در زندگی ک تعلق نداری نداشته باش رهایی بده به ارامش هات برسی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

میگفتی گریه نمیکنم نگران نباش.ولی خودت شروع کردیا.حرف خوب نزنی حرف خوبم نمیشنوی

من چون عصبانیم می‌کنه اذیت کرده بود اونو گفتم هم اینکه اون منو داره دق میده بعد میخواد به این اون ثابت کنه من کشتمش 

میگفتی گریه نمیکنم نگران نباش.ولی خودت شروع کردیا.حرف خوب نزنی حرف خوبم نمیشنوی

مثلا میخواد با مرگش هم آدمو عذاب بده که اگر یک روز مرد بگه راحتت نمی‌زارم بازم عذابت میدم که مرگمو بندازم تقصیر تو 

نمی‌دونم داره سر به سرم می‌زاره یانه یعنی الکی میگه یا واقعی موندم 

مثلا میخواد با مرگش هم آدمو عذاب بده که اگر یک روز مرد بگه راحتت نمی‌زارم بازم عذابت میدم که مرگمو ب ...

الکی میگه عزیزم.بعدم مرگ و زندگی دست خداس.یه جوری زن و شوهر حرف میرنین انگار واقعا میدونین کی قراره بمیره طفلک😂

متوجه نشدم

شوهرت باشما تفاهم نداره برای چی موندی؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الکی میگه عزیزم.بعدم مرگ و زندگی دست خداس.یه جوری زن و شوهر حرف میرنین انگار واقعا میدونین کی قراره ...

نه منظورم به زمانش نبود میگم برگشته میگه من از حالا نوشتم که اگر یک. روزی مردم بگم تو منو دق دادی کشتی که کسی فکر نکنه منو میخواستی منظورش اینه منو خراب می‌کنه پیش همه ک بگه زن من منو این همه سال اذیت کرده نمی‌خواسته که با مرگش هم منو عذاب بده