2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتیم بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 38 پست
پسرعموم بود

هر وقت مهمان مرد تنها بیاد خونه م خیالم راحت تره چون میگم یک جا می شینه و بعد میره حالا پسر عموت اینقد خاله زنک شانس شماست😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایش آدم بچه کوچک داره حداقل نیم ساعت قبلش خبر میداد

ادم حتی اگ بچه هم نداشته باشه و خونه اش ب تمیز ترین حالت ممکن هم باشه ، بازم شاید دلش نخواد کسی سرزده بره خونه اش . بالاخره یه وقت حوصله نداره یه وقت مریضه یا هرچی.

فاز اینایی ک سرزده میرن جایی رو درک نمیکنم .

منم یه فضول یه بار اومد دم خونمون هرچی زنگ درو زد هرچی به گوشیم پیام داد و زنگ زد محل ندادم . شعور خوب چیزیه

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

ولا خوب جوابش دادی به جای کباب تخم مرغ درست می کردی حداقل ادم باید زنگ بزنه شاید صاحب خونه چیزی نداشته باشه بره بخره منم هفته پیش دوتا خواهر شوهرم دعوت کردم شام خونمون بعد جاریم بدون دعوت اونم با مادرش پا شده باهاشون اومده  خوب همیشه به اندازه مهمون غذا درست میشه حالا یه کم اضافه تر منم غذام کم اومد سر سفره بعد بهش گفتم تو کار خوبی می‌کنی بدون دعوت میری جایی حالا پرو پرو در قابلمه غذا باز کرده که اره حدسم درست بود غذات کمه برامون 😣

هر وقت مهمان مرد تنها بیاد خونه م خیالم راحت تره چون میگم یک جا می شینه و بعد میره حالا پسر عموت این ...

من بدم میاد یکی تو انباریم سرک بکشه ظعرش هم مهمون داشتیم هرچی وسیله اضافه بود همینجوری پرت کردم تو انباری

من بدم میاد یکی تو انباریم سرک بکشه ظعرش هم مهمون داشتیم هرچی وسیله اضافه بود همینجوری پرت کردم تو ا ...

کبابها رو از جلوش بر می داشتی و می گفتی کبابهام تمیزن و قابل خوردن ولی خونه م و خودم تمیز نیستیم🤔

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻