2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتیم بیاین بگم چیشد

790 بازدید | 38 پست

من دوتا دوقلو یه ساله دارم بعد چند ساعت قبلش مهمون داشتم  بعد ساعت نه شب بدون اینکه به من خبری بده وبگه دارم میایم اومد خونه امون  فقط لحظه ای که دم در بود گفت در باز کن ما اومدیم بخدا اصلا امادگیش نداشتم هیچی منم ازش پذیرایی کردم و شوهرم کباب درست کرد  مهمونمون همش می‌گفت وا چرا خونه ات اشغال هست یا اینکه رفت تو انباری سرک کشید گفت چرا همش لباسا پخش و پلا هستن. منم گفتم خب وقتی میخواستی بیایی یه زنگی می‌زدی من بچه کوچیک دارم شاید آمادگی مهمون نداشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر زده میان و ایرادم میگیرن! پرویی رو به بالاترین حد ممکن رسوندن

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

من بودم میگفتم وقتشه دوربینت بذاری پایین بیای کمک جمع کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

باز نمیکردی 

منو شوهرم کلید داریم 

اینجور مواقع از تو پنجره نگاه میزنم دلم نخواد باز نمیکنم بر کسی 

خودشو جرم بده باز نمیکنم

خاله شوهرم یبار اینجوری کرد باهام 

در باز نکردم ۱۰۰بار گوشیمو گرفت سمج بازم  باز نکردم 😂🤣

دلشاد هستم...💍

من دوقلو داشتم ۲ ساله تازه اسباب کشی کردم خواهرشوهرم یهو زنگ زد دوستشم اورد تو همه چیزم سرک کشید نظر داد با دوستش دلم میخواس خفش کنم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

من چندبار برام پیش اومده این حالت و واقعا ناراحت میشدم و خودخوری میکردم

یه بار یکی از دوستام گفت بیخودی سخت میگیری ،مهمونی که باخبر بیاد میاد و با یه خونه مرتب و روی باز ازش استقبال میشه

اونی هم که بی خبر میاد هر چی میبینه لیاقتش همونه 

اون باید خجالت بکشه ن تو

یا رب نظر تو برنگردد...