2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه داریم کل ایران رسمه چای عروس میبره 

از خودتون رسم نو گذاشتید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بدشون میاد ـ خاستگاری برادر شوهرم بخاطر همین بهم خورد ـ داداشه گفته بوده من چای میبرم اینام گفتن نم ...

مگ اومده بودن چای ریختن دختر رو ببینن؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
من ک کلا تو هیچکدوم از جلسات نیاوردم

تو که کلا با نظراتت منو کشتی 🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مگ اومده بودن چای ریختن دختر رو ببینن؟؟؟

پس خونواده دوماه هم رسم ندارن جلسه خواستگاری گل و شیرینی ببرن 

مگه داریم 

المی برای راحتی خودتون بدعت گذرای میکنید 

وقتی راه میدید خونتون دیگه باید دختر خانم چای بیاره 

رسم نداریم چه معنی میده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چرا؟

نمی‌دونم همیشه نظراتت عجیبن 

مثل همین چایی رسم خواستگاری 

الان پسره تاپیک میزد رسم نداریم گل و شیرینی خواستگاری ببریم چی میکفتید