2777
2789
پس خونواده دوماه هم رسم ندارن جلسه خواستگاری گل و شیرینی ببرن مگه داریم المی برای راحتی خودتون بدعت ...

وا😐 رسم گل و شیرینی در قبال پذیراییه ک خاااااانواده دختر انجام میده

ن خودِ دختر

مگ اومدن کوزت و چای ریز واسه خونشون انتخاب کنن ک اینقدرررررر چای ریختن مهمه؟؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمی‌دونم همیشه نظراتت عجیبن مثل همین چایی رسم خواستگاری الان پسره تاپیک میزد رسم نداریم گل و شیرینی ...

نظراتم عجیب نیستن. واقعین. چون مطابق میل شما نیس میشه عجیب؟؟؟؟😐🙄

نشون از خساست پسر میده. ما چ خودمون بریم خاستگاری، چ خاستگار بیادباید گل و شیرینی بخره

وا😐 رسم گل و شیرینی در قبال پذیراییه ک خاااااانواده دختر انجام میدهن خودِ دخترمگ اومدن کوزت و چای ر ...

نه بابا پس گل و شیرینی میلیونی بای 

رفتیم خواستگاری برادرم قبل محرم چهار میلیون پول گل شد اخرشم چایی آورد خانم فقط اونم خاله اش ریخت این آورد به سه نفر تعارف زد کورت شد ؟!

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه بابا پس گل و شیرینی میلیونی بای رفتیم خواستگاری برادرم قبل محرم چهار میلیون پول گل شد اخرشم چایی ...

وقتی یه پسر نمیتونه یه سبد گل و یه جعبه شیرینی بخره پس زن هم نگیره. چون زن و زندگی و خانواده خرج داره

وقتی یه پسر نمیتونه یه سبد گل و یه جعبه شیرینی بخره پس زن هم نگیره. چون زن و زندگی و خانواده خرج دار ...

یک دختر نمیتونه چایی ببره همون بهتره شوهر نکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم نبردم داداشم پذیرایی میکرد اون چایی هارو تعارف کرد بعد ک شوهرم پیام داد گفت مگه اومدم خواستگاری داشت که اون برام چایی آورده 😂😂😂

ما قبلش دوست بودیم باهم هنوزم حرف خاستگاری میشه میگه 😖😂

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

یک دختر نمیتونه چایی ببره همون بهتره شوهر نکنه

بحث توانایی دختر نیس. اصلا بحث تونستن و نتونستن نیست

بحث اینه که تو خیلی خانواده ها دختر چای نمیبره. عجیبم نیس

پسری هم ک بخواد یه دختر رو از روی چای ریختن انتخاب کنه میخوام صد سال سیاه انتخاب نکنه

بحث توانایی دختر نیس. اصلا بحث تونستن و نتونستن نیستبحث اینه که تو خیلی خانواده ها دختر چای نمیبره. ...

نمی‌دونم از چه قومیتی هستید یا اهل کدوم شهر هستید که چایی بردن یک رسم قدیمی و زیبای ایرانی هست براتون اینقدر عجیب و سخته 

وگرنه یکی از رسوم زیبای ایران از باستان هست حتی توی ترکیه هم رسم عروس جلسه خواستگاری قهوه یا جای ببره و اصلا اینقدر از این رسم کراهت نمیکنن و حس بد نمیگیرن 

نمی‌دونم چی بگم 

خودم دختر ده ساله داره و بیست سال بعد وقتی ازدواج کرد باز هم پابند به رسوم زیبامون خواهد بود 

من بعضی رسوم رو قبول ندارم اما رسوم عید نوروز و شب یلدا و خواستگاری و زایمان رسوم زیبایی هستن که نباید پایمال بشن