2777
2789

موسلین خوبه؟

قیمت کردم رو انداز امادش بین ۸۰۰ تا ی تومن بود

ولی پارچشو متری ۲۵۰_۳۰۰ میدادن

و کلی طرح های قشنگ داشت پارچش

بنظرتون پارچه بگیرم خودم دورشو نوار بدوزم؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موسلین عالی ولی شستشو دقت کت زود از رنگ و ریخت نیوفته

پتو گرم گرفتم براش ولی الان اذیت میشه

کلا یکی دوماه قراره از رو انداز نازک استفاده کنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نگرفتمبرای حساسیت خوبه ؟

اره جنس لطیفی داره

رو انداز چیه؟همون پتو؟؟

از پتو نازکتر

پتو گرم گرفتم براش ولی الان اذیت میشهکلا یکی دوماه قراره از رو انداز نازک استفاده کنه

من بیمارستان خصوصی زایمان کردم واسه هر دوتا بچم یه پتو هم دادن اونقدر نرم بود🥰الان یادش افتادم

و من زندگی رو بد جور باختم....

من بیمارستان خصوصی زایمان کردم واسه هر دوتا بچم یه پتو هم دادن اونقدر نرم بود🥰الان یادش افتادم

منم میخوام خصوصی زایمان کنم 

ولی نمیدونم اینجام بدن یا نه

پتو گرم گرفتم براش ولی الان اذیت میشهکلا یکی دوماه قراره از رو انداز نازک استفاده کنه

باز همونم خوبه دختر من از یک روزگی هیچی نمیزاشت روش بندازیم تا همین الان ک تولد ۲ سالگیشه

باز همونم خوبه دختر من از یک روزگی هیچی نمیزاشت روش بندازیم تا همین الان ک تولد ۲ سالگیشه

تا اخر همینه

من از نوزادی اینجوری بودم تا الان ک خودم مادر شدم

تا اخر همینهمن از نوزادی اینجوری بودم تا الان ک خودم مادر شدم

خخخخخ بخدا آرزو ب دلم موند شب برم روشو بکشم خیلی خارجکی پیشونیش ببوسم 

ولی تا روشو میکشی با جیغ بیدار میشه با حرص و لگد میندازه اونور میخوابه🤣🤣🤣🤣