سلام دوستان من متولد سال ۸۳ ام و بهمن امسال وارد ۲۰سالگی شدم متاسفانه امسال سال دوم بود که پشت کنکور بودم و الان نتیجه امتحان نهایی اومده و باز هم هیچی قبول نمیشم خیلی خیلی خیلی ناراحتم من تمام تلاشم و کردم ولی بازم نتیجه نداد رشتم تجربیه و الان ما امیدتو پانسیون نشستم پشت میزم چون احساس میکنم همه چی رو از دست دادم دیگ رمقی برام نمونده و حتی یک دونه خواستگارم ندارم کجواب بدم و برم سر زندگیم و موندم امسال چیکار کنم ۹روز دیگ کنکور و همون بدم دیگ تمومم و احتمالا یا هیچی قبول نمیشم یا اگر خیلی زور بزنه ترازم بهداشت شهر خودمون بیارم کاصلن نمی ارزه بعد سه سال درس برم بهداشت به نظرتون چیکار کنم
ادامه مسیر زندگیم و با خواستگار نداشتنم ظاهرم متوسط زشت نیستم خونواده دارم ششم تا دوازدهم هم تیزهوشان درس خوندم با این حال اوضام این نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا یه راهی نشونم بدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه تیزهوشان درس نمیخوندی؟عیبی نداره امسال بهداشت هم قبول شدی برو حسابداری دولتی هم آوردی برواز هیچی ...
چرا تیزهوشان درس میخواندم ولی دوران کرونا هیچی درس نخوندم و اون سالها افتاد تو دهم یازدهم و دوازدهمم
سال دوازدهم تازه به خودم اومدم که کنکوری ام هست و این شد که سال اول رفت رو هوا سال دوم بهتر بود اوضاع ولی امتحان نهایی فارسی و خواب موندم و هم کنکورم تغییر نکرد هم تقریبا نهایی امسال هم که این