2777
2789
عنوان

زندگی من

133 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من متولد سال ۸۳ ام و بهمن امسال وارد ۲۰سالگی شدم متاسفانه امسال سال دوم بود که پشت کنکور بودم و الان نتیجه امتحان نهایی اومده و باز هم هیچی قبول نمیشم خیلی خیلی خیلی ناراحتم من تمام تلاشم و کردم ولی بازم نتیجه نداد رشتم تجربیه و الان ما امیدتو پانسیون نشستم پشت میزم چون احساس میکنم همه چی رو از دست دادم دیگ رمقی برام نمونده و حتی یک دونه خواستگارم ندارم ک‌جواب بدم و برم سر زندگیم و موندم امسال چیکار کنم ۹روز دیگ کنکور و همون بدم دیگ تمومم و احتمالا یا هیچی قبول نمیشم یا اگر خیلی زور بزنه ترازم بهداشت شهر خودمون بیارم ک‌اصلن نمی ارزه بعد سه سال درس برم بهداشت به نظرتون چیکار کنم 

ادامه مسیر زندگیم و با خواستگار نداشتنم ظاهرم متوسط زشت نیستم خونواده دارم ششم تا دوازدهم هم تیزهوشان درس خوندم با این حال اوضام این نمی‌دونم چیکار کنم تو رو خدا یه راهی نشونم بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان