2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 51 پست
الهی عزیزمیکی رو واسطه کن تورو بهش پیشنهاد بده

کیو واسطه کنم؟

بچه های دانشگاه بفهمن ابرو واسم نمیمونه 

در حسرتش دارم میسوزم و آب میشمم😭😭

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵ سالته خواستگار داشتی ؟

نه خواهر ۱۶ رو پر کردم تو هیفده ام دیگه 

ولی اره از ۱۴ ۱۵ سالگی خواستگار داشتم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

نه این کلا از سربازی فرار میکنه میگه دوسال عمرم از بین می‌ره

حالا ما تا الان به زور نگهش داشتیم نره ولی امسال گفت هرکاری هم کنین میرم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

لیاقتت بیشتر بوده عشقممرسی از راهنماییت

نظر لطفته گلم 

خواهش میکنم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

همیشه اول من نگاهش میکنم من نگاش میکنم اونم نگاهش میوفته منو نگاه میکنه دو ثانیه بعد چشماشو ازم میگی ...

دوستت داره ولی احتمالا هنوز خجالت میکشه مطرح کنه یکم زمان بده عزیزم

الهی بگردم ایشالله درست بشه

قربونت 🌹

کاش هم رشته ای بودیم و بیشتر میدیدمش 

فقط دروس عمومی میبینمش 

اصن نمیدونم زن داره یانه 

بهش میخوره نداشته باشه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

شايد دلش خواست ازدواج كنه و اصلا نره دانشگاه الان كه اينجوري شدن دخترا

نه میدونم که میخواد درس بخونه 

داداشمم دوست داره زنش موفق و شاغل باشه

تو این مورد باهم هماهنگ اند

دوستت داره ولی احتمالا هنوز خجالت میکشه مطرح کنه یکم زمان بده عزیزم

اصن نمیدونم متاهله یا مجرد اما بهش میخوره مجرد باشه 

همش میگم کاش هم رشته ای بودیم بیشتر میدیدمش 

فقط دروس عمومی ها تو یه کلاسیم