2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه خواستگاری

607 بازدید | 51 پست

میخوام نظر دوستمو راجب ازدواج و بعد داداشم بپرسم

نمیدونم چطوری بحثو باز کنم کمممک

جمله بندی کنید لطفا تو این امر خیر شریک بشید 😂

یعنی میخوای دوستتو بدی داداشت

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو مبارکه

حالا داداشت راضیه؟؟

با جمله 

کی میشه عروسی داداشم و ببینم شروع کن جوابگو

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

والا من خواستگار داشتم ولی نمیدونم بهت بگم چجوری سر بحثو باز کنی😅

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

بگو داداشم میخایم ب یم واسش خاستگاری بنظرت بهش جواب مثبت میدن؟

پسر خوبی هست؟

بزار فکر کنه واسه یکی دیگه میخای خاستگاری کنی

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

اوووو مبارکهحالا داداشت راضیه؟؟ با جمله کی میشه عروسی داداشم و ببینم شروع کن جوابگو

ایشالله داداشت ازدواج میکنه لذت عمه شدنو میچشی

هرچند هنوز من نچشیدم ایشالله بشه😂❤️

از یکی همکلاسی های پسر خوشم میاد حاضرم جونمو واسش بدم اما اون زیاد تو صورتم نگاه نمیکنه از این پسر سر ب زیراست😭😭😭😭😭😭

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بگو داداشم میخایم ب یم واسش خاستگاری بنظرت بهش جواب مثبت میدن؟پسر خوبی هست؟بزار فکر کنه واسه یکی دیگ ...

مامانم میگه اونطوری زشته یکدفعه نظرشو بپرسم که تکلیف روشن بشه بریم با بزرگتراش صحبت کنیم

ایشالله داداشت ازدواج میکنه لذت عمه شدنو میچشیهرچند هنوز من نچشیدم ایشالله بشه😂❤️

داداش من که ۵ روز دیگه می‌ره سربازی😭

وای من لحظه شماری میکنم عروسیشو 

رقص چاقوش هم خودم میرم😂

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)