2777
2789

حالا از نظر شرعی که من تو تلوزیون دیدم گفت با این دستگاه های جدید اشکال نداره

ولی خب من یکی خوشم نمیاد مخصوصا اونایی که جدیدا تو اینستاگرام به خاطر جلب توجه کل بدنشون رو تتو میزنن همین چند روز پیش یه پسری رو تو اینستادیدم کل بدنش رو تتو زده بود هیچ به یه حالت زشتی وایساده بود اون قسمت شرمگاهیش رو هم داشت تتو میکرد بعد میخندید 

البته بعضیا هم روی جای سوختگی یا ترک های بعد از زایمانشون تتو میزنن که چیز بدی نیست 

یا مثلا یه دونه تتو میزنن 

اما اونایی که سر تا پاشون رو نقاشی میکنن یه مشکلی دارن 

راستی تتو پاک هم میشه؟ 

هرکسی سلیقه ای داره من به شخصه خوشم نمیاد حتی کوچیک 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بشخصه نمیپسندم 

نظری هم ندارم 

خود دانند 

اما در کل خز شده 

به نظر من 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نظری خاصی ندارم

خب اونی که سر تا پاش رو هم میزنه ما که تو ذهنش نیستیم شاید واقعا علاقه شخصی باشه نه جلب توجه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من خودم تتو دوست ندارم ولی بدن خودشونه حتما دوست داره که انجام نداده چیزی که به من ضرر نزنه رو برا همه منع نمیکنم و نظر نمیدم 

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷