2777
2789

سلام اگه ریزش موش رو فاکتور بگیریم رژیم خوبیه و زود نتیجه میده

شما ۱۴ ساعت فقط مایعات بخور ۲ ساعت هم همه چی بخور بجز مواد قندی و برنج

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ساعت در روز حق چیزی خوردن داری

مگه عذاب الهی 😑 

اسمش اصلی رژیم ۱۶-۸ هست ۱۶ ساعت مصرف مایعات صفر کالری ۸ ساعت مجاز ب خوردن خودشم ی مقدار معین مواد غذایی سالم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
۹۵ بودم شدم ۷۰

توی چه مدت عزیزم؟ میشه کامل توضیح بدین چی میخوردین و عوارضش چی بود 

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️

استارتر از ۱۴ ساعت شروع میشه تا ۱۸ ساعت

یعنی ۱۴ ساعت یا ۱۵ یا ۱۶ یا ۱۷ یا ۱۸ ساعت نباید چیزی بخوری تو این مدت بدن حسابی چربی می‌سوزونه

مثلا تو از ۸ شب به بعد چیزی نخور تا ۱۴ ساعت بعدش میشه تقریبا تا ۱۲ ظهر اینا

تو ساعاتی هم که فست نیستی باید سعی کنی چیزهای چرب و شیرین و سنگین نخوری

این رژیم واقعا بی نظیره واقعا عالیه

فقط چیزی که خیلی خیلی باید رعایت کنی اینه که هفته ایی ۳ یا ۴ بار بیشتر نباید رژیم بگیری یعنی تو طول هفته فقط حق داری ۳ بار یا ۴ بار فست باشی همین🌺

رژیم سخت نگیر زود خسته میشی و عوارض داره از ۸ شب تا ۱۱ صبح چیزی نخور بعد هم طبق کالری ک باید بخوری بخور مثلا ۱۲۰۰ تا فقط سعی کن شیرینی و نوشابه و اینا رو حذف کنی من ۱۰ کیلو کم کردم 

چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️