2777
2789
عنوان

تجربه های بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 47 پست

با ی بچه جدا شدم از لحاظ روحی سختش نگرفتم سختمم نشد😂😂خونه مستقل گرفتم در سختترین شرایط مالی جایی معرفی شدم برای کار و الان 4ساله ک با پسرم تنها و مستقل و در آرامش محض زندگی میکنم ماشینمم امسال عوض کردم و دیگه خدا روشکر همه چیز عالی شده نمیتونی حتی فکرشو کنی ک چه لطفی ب خودت و اعصابت میکنی الان از تمام روزایه سختم ی خاطره ی محو تو ذهنمه فقط کافیه از ته قلبت خدا رو صدا کنی و هدفت این باشه ک سالم زندگی کنی خدا برات میچینه جوری ک خودتم باورت نمیشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ببین من خودم تجربه طلاق ندارم ولی یکی از آشناهامون جدا شده 

اول از همه حتما خانواده هارو در جریان بزار خصوصا خانواده خودت 

واسه طلاق باید وابستگی عاطفی نداشته باشی چون اذیت میشی خیلی

هم اینکه از نظر مالی وخونه تامین باشی 

حتما پدرومادرتو در جریان قرار بده وکلا برو خونه پدرومادرت 

یه مدت دور باش از همسرت.شاید همسرت بخاطر دوری قدرتو دونست وتوبه کرد وبرگشت 

خودت هم خودتو محک بزن ببین میتونی با نبود شوهرت کنار بیای 

وهم ببین میتونی خودت زندگیتو تنهایی اداره کنی 

ببین عزیزم طلاق آخرررین راهه اول همه راه هارو امتحان کن بعد اگر نشد واسه طلاق اقدام کن 

طلاق از نظر عاطفی خیلی سخته وهم از نگاه جامعه ومردم جامعه 

الان 28سالمه چرا ازدواج کردم خداروشکر زندگی خوبی دارم و راضی ام

خداروشکر . خوشبخت بشی انشالله . میشه بگی ازدواج دومت سنتی بوده یا آشنا بودی قبلش ؟! من از ازدواج دوم خیلی میترسم . هرچی خواستگار سنتی رو رد کردم چون دلم نمی‌خواد دیگه کسی تو زندگیم دخالت کنه اما از طرفی خودمم کیس مناسب پیدا نمیکنم 😢💔سنم هم داره می‌ره بالا 

چند شبه میگه توافقی میگه خودمم خسته شدم ببخشید با ۳۳سال سن کار بهم مبدن جایی؟

منم بعد از یکسال توافق کردم و جدا شدم خودتو اذیت نکن اگه واقعا بریدی ازش توافق کن اما اگه درآمد داره و وضع مالیش خوبه کامل نبخش با یه مبلغی توافق کن 

خداروشکر . خوشبخت بشی انشالله . میشه بگی ازدواج دومت سنتی بوده یا آشنا بودی قبلش ؟! من از ازدواج دوم ...

نه سنتی نبود عاشق هم شدیم با همه مخالف ها و سختی ها ازدواج کردیم و فقط خودمون دوتا رو در نظر گرفتیم همسرمم ازدواج دومش هست