2777
2789
عنوان

تجربه های بعد طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه  دیگه  هم  دیگرو کتک  زدیم   چیزای  خونمو  شکونده   الان  گفته  پیامک  بیاد   میام  دادگاه  میگم  توافقیش  کنن   نمیدونم  الکی  میگه  یا  راست  میگه 

توی 17سالگی جدا شدم زود ازدواج کردم با آدم نادرست البته که منم بچه بودم و چیزی از زندگی مشترک نمی فهمیدم  روزای اول انگار کل دنیا رو سرم خراب شده بود با اینکه یک سال از قهرم تا طلاقم طول کشید اما انگار تازه فهمیده بودم چی شده از خونه ای که خودم خانومش بودم اومدم خونه پدر و مادرم خیلی چیزا برام سخت بود اینکه دیگه اختیاری از خودم نداشتم تو خونه اما کنار اومدم بعد از دو ماه فهمیدم درست ترین کارو انجام دادم دیگه خبری از کتک کاری و اذیت و آزار نبود یواش یواش برا خودم روتین زندگی مشخص کردم کلاس رفتم باشگاه رفتم سر کار رفتم  وسعی کردم زود وارد رابطه ای نشم 

فکر کن یه ظرف که محتوی مایع سیاه ، بدبو و لجن مانندی داریم و نگهش میداریم زیر شیر آب ، کم کم آب شفاف میشه و ناخالصی ها ازش پاک میشه

ترک یه رابطه سمی همینه ، زمان میبره دلتنگی و وابستگی داره اما نتیجه نشون میده دیکه دلت نمیخواد برگردی 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

توی 17سالگی جدا شدم زود ازدواج کردم با آدم نادرست البته که منم بچه بودم و چیزی از زندگی مشترک نمی فه ...

پدر  مادرت  کنار  اومدن؟ 

من پدر  مادرم  پیرن  دوستام  میگن   بخدا  سکته    میکنن  

از  عید تا  حالا  که داذگاه  میرم  نزاشتم کسی بفهمه  از  خانواده  ها 

اگه واقعا بریده باشی دیگه راهی برای وصل شدن وجود ندارد سخته اما سخت تر از زندگی نیس که توش کتک بخوری و عذاب بکشی همه چیز به خودت بستگی داره به خانوادت به اطرافیانت 

پدر مادرت کنار اومدن؟ من پدر مادرم پیرن دوستام میگن بخدا سکته میکنن از عید تا حالا ...

نذاشتم درسته نه نزاشتم 

نظرات رو نخونده از قسمت اعلانات پاک میکنم ازنجس ترین ادما اونایی هستن که بافقر بچه دار میشن 🐮

پدر مادرت کنار اومدن؟ من پدر مادرم پیرن دوستام میگن بخدا سکته میکنن از عید تا حالا ...

آره سختشون بود اما به قول مامانم سخت تر از اینکه هر روز بچه شون رو با بدن کبود و چشمای اشکی ببینند سخت تر نبود 

خدا بزودی گشایشی کنه براتون ان شاالله

ممنونم عزیزم زنده باشی 

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
زندگیم خیلی خوب بود خیلی ۴ سال گذشته ولی شوهرم خیانت میکنه برگشته به گذشتش دخترای قدیم ...

پس حالا حالاها باید بدوی عزیزم من سه سال تو دادگاه با کفش آهنی دویدم آخرش همه چیزمو بخشیدم