2777
2789
عنوان

معجزه دعا

82 بازدید | 2 پست

دو سه هفته است کف پای دخترم یه چیز جوش مانند زده سه تا دکتر مختلف بردم، یکی میگه میخچه است، یکی میگه یه چیزی گزیده حساسیت داشته جاش اینجوری عفونی شده... 

یک هفته است دارم داروی ساختنی دکتر پوست رو میزنم اما بهبودی حاصل نمیشه😔😔😔

خیلی نگرانم 

دخترمو پنج ماهه باردار بودم داداش ۲۷ سالمو از دست دادم، به سختی بچمو زایمان کردم، با دل خون به دنیا اوردمش 

تموم امید پدر و مادرم شده 

تو رو خدا دعا کنید پاش خوب بشه و چیزیش نباشه 

خیلی نگرانو غصه دارم 

چله ی زیارت عاشورا و دعای توسل برداشتم 

یه پلاک ونیکادم خودش داره که نذر امام رضا کردم، ان شاالله رفتم مشهد بدم به نذورات.... 

لطفا شما هم دعا کنید برا دخترم ممنون🙏🏻

ان شاالله خدا همه مریضا رو شفا بده به حق امام حسین ع💚

امیدوارم شما هم حاجت روا بشین

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

به نیت سلامتیش حمد صلوات امن یجیب میخونم ان شاءالله پاش خوب شه چیزی نباشه دل شمام آروم بگیره

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

به نیت سلامتیش حمد صلوات امن یجیب میخونم ان شاءالله پاش خوب شه چیزی نباشه دل شمام آروم بگیرهبِسْمِ ا ...

ممنونم، سلامت باشین💚

دخترم زندگیمه، هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷