2777
2789

جدی هدفتون از دوش نگرفتن چیه

چراااا یه حمام براتون اینقدر سخته پس چیکار می‌کنید؟؟؟

خودتون متوجه نمیشین بوی ...میدین؟رفته بودم مرکز لیزر یه خانومی قبل من تو بود  اخر کارش بود من داشتم لباسامو درمیوردم آماده شم بوی تعفن پیچیده بود تو اتاق

ببخشید بوی عرق قاطی شده بود با بوی لای پا تف ب روتون مثلا زنین شما؟؟؟؟

اگه مشکل عفونت دارین برین دکتر 

اگه عرقتون غیر طبیعیه برین دکتر 

ب خدا قسم بشر پيشرفت کرده کلی لوازم بهداشتی اومده لامصبا از کرم ضد عرق گرفته تا مام اسپری بوتاکس نواحی مستعد عرق و هزاران چیز

واییی نگو جون جدت‌.حالم بد میشع‌.الانم‌تو همچین تاپیکی بودم.یسزیا واقهاااا بیشعور و بی شخصیتن .یک حمومو ک می تونید برید.!!!نمیتونید؟؟؟؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من برام عجیبه...خب روز قبل لیزر باید شیو کرد...یعنی روز قبل حموم رفته دیگه...اینا یعنی شیو نکرده اومدن؟؟یا انقدر سریع عرق می کنن؟؟

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

واییی نگو جون جدت‌.حالم بد میشع‌.الانم‌تو همچین تاپیکی بودم.یسزیا واقهاااا بیشعور و بی شخصیتن .یک حم ...

اصن پس برا چی زندگی میکنن اینا ک اصن حواسشون ب خودشون نیست 

حالا من برام عجیبه...خب روز قبل لیزر باید شیو کرد...یعنی روز قبل حموم رفته دیگه...اینا یعنی شیو نکرد ...

بخدا منم نمیدونم اپراتوره هی اسپری خوشبو کننده میزد تو اتاق 

خانم ب روی مبارکش نمیورد