2777
2789
عنوان

شما چطور بله گفتین؟؟😂😂😂

4073 بازدید | 47 پست

کدوم عروس ، کدوم بله ؟!؟!؟!

عروس عادي : با اجازه بزرگترها بله

عروس لوس: بع..........له....

عروس زيادي مؤدب: با اجازه پدرم، مادرم، برادرم، خواهرم، دايي جون، عمه جون،...، زن عمو کوچيکه، نوه خاله عمه شکوه، جَفَر کوچولو، ... ، مرحوم زن آقاجان بزرگه ، قدسي خانوم جون ، ... ، ...

عروس خارج رفته: " با پرميشن از گريت ترهاي فاميل ... آو يس

عروس خجالتي: اوهوم

عروس پاچه ورماليده: به کوري چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فاميل اين بزغاله (اشاره به داماد) آره....😁

عروسی پرادعا: يعني چي؟! چه معني داره همش ما بگيم بله ... چقدر زن بايد تو سري خور باشه چرا همش از ما سؤال ميپرسن ! ... يه بار هم از اين مجسمه بلاهت (اشاره به داماد) بپرسين ...😂😐

صرفا جهت خنده😋😋😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باتوکل بخداویاری امام زمان واجازه پدرومادرم

بععععععععله😊

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

اول هنگ کردم بعد اومدم بگم با اجازه بزرگترا ... صدام گرفته بود یه اهم اهم کردم گفتم با اجازه بزرگترا بببببله ه ه ... بعدم با هیجان دور و برمو نگاه کردم ببینم کل میزنن برام؟؟ 

خیلی عروس ضایعی بودم اصن 😂😂😂😂

آخونده خیلی وراج بود انقدر حرف میزد یادش رفت ازمن بله بگیره واسه بار سوم  بعد داشت تبریک میگفت به همه گفتم حاج آقا من هنوز بله نگفتماااااا😣

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊