2777
2789
عنوان

9 روز تا کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 92 پست
تراز اردیبهشتت مثل من؟ چند شده؟ آخه نهایی هم افتضاح دادم

خیلی بد خیلی خیلی 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اردیبهشت 9000نهاییم 19اینا

درصداتو بگو

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بازم؟! من اون روز کلییی با شما صحبت کردم ک... دیگه چرا شما ناامیدی؟!

میترسم مریض بشم دوباره.مادرم میگه نمیاری حالا ببین همه تیر تراز ده هزار میگیرن بدبخت میشی .واقعا مردم اینقدر استرس دارم

اردیبهشت 9000نهاییم 19اینا

خدایی تو قبولی پزشکی چیزی 

من چی دارم میگم، شما چی میگی 😂💔

امیدوارم برسی به آرزو و هدفت 

سال اول بودی؟ 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

سعی کن تو این سایت کمتر بیای معدلهای رویایی و نمرات ۲۰ اینجا کم نیستن ناامیدت میکنن بعد این ۹روز هر ...

آره واقعا 🥲

اینا رو هم که میبینم ( نه که حسادت کنما) میگم وقتی وضع بقیه اینه پس من چی؟! 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲