2777
2789
عنوان

9 روز تا کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 92 پست
من امیدم به همون اردیبهشت و نهاییاس که یکاری برام بکنه

تراز و نهاییات چطور شدن ؟ 

ای کاش حداقل خوب داده بودم

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افسردگی گرفتم 30 روزه حدودا هیچی نمیخونم، هیچی

هر سال که پشت بمونی اوضاع بدتر میشه. بار نهایی ها بیشتر میشه کنکور سخت تر میشه و خودتم خسته تری. پس الان تلاشتو بکن که جای پشیمونی نزاری. 9 روزم خودش 9 روزه. بخون این مدتو . حتی از خوابت کم کن ولی بخون

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

من تنها راهی ک بعد اون شرایط تونستم بخونم این بود ک گوشی بندازم دور بعد ب خودم میگم اول ده دقیقه بشین بخون بعدش میگم همین یه صفحه رو بخونم به خودم میام میبینم تموم شده 

یا میگم تا اینجارو نخوندم حق ندارم اب بخورم 😐😂

اینجوری سرعت خوندنمم بالاتر میره چون وسواس دارم یکم اونم حل شده 

یا تایمای استراحتتو اگه زود خسته میشی بیشتر کن و به خودت جایزه کوچیک بده تا بخونی

هر سال که پشت بمونی اوضاع بدتر میشه. بار نهایی ها بیشتر میشه کنکور سخت تر میشه و خودتم خسته تری. پس ...

اصلا نمیدونم چی کار باید کنم، چی بخونم 🥲

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

من ۹۵۰۰ کنکور و معدل ۱۹.۵۲ عین سگ نا امیدم و دلم به کار نمیره .خدا بهم رحم کنه

بازم؟! 

من اون روز  کلییی با شما صحبت کردم ک... 

دیگه چرا شما ناامیدی؟! 

من هیچی نخونده بودم واسه کنکور حتی یه تستم نزدمصفر صفر رفتم۶۲۰۰🤦🏻‍♂️ولی نهایی هام خیلی داغونههمه ن ...

درصد هات چطور بود؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙