2777
2789

خواستگارم بود ک گفتم بهم گفت با مادر پدرم باید تو یک خونه مشترک زندگی کنیم تا اخر عمر 

منم قبول نکردم و کات کردیم

یکسالم دوست بودیم و طی این یه سال فقط اشاره هایی کرده بود و حرف از خرید خونه مستقل هم اتفاقا میزد ولی دیگه بعد مدت ها گفت من نمیتونم از مامان بابام جدا بشم و باید تا اخر عمر بهشون خدمت کنم

بهش گفتم خب خونع نزدیکشون بخر هر روز سر بزن گفت نه مامانم نمیتونه اشپزی کنه و فلان و .....گفت اونا همه چیه منن و اگرم کسی حاضر نشع زنم بشه من مجرد میمونم و البته گفت این رسم ما هستش اخه اصالتا کورد هم هستم عروس اولیشونم چند سال پیششون بوده تازه مستقل شده

منم قبول نکردم. 

الان اگر برگرده شما بودید قبولش میکردید باز؟ چون مطمئنم برمیگرده با پشیمونی

بنظرم اگر واقعا دوسم داشت کنار میومد و احساساتش فیکه نسبت بهم 

نظر شما چیع؟ همچین پسری اصلا نرماله که نمیتونه ننه باباشو تنها بزارره؟؟؟؟؟؟

نمیشه یه نظر کلی داد ،،اولین بچه س ؟؟ بقیه خواهر برادراش چقدن ؟؟ پدر مادرش چجور ادمایی ان ؟؟ اینکه یکی مادر پدرشو که ننیتونن حتی غذا درست کنن و رها نکنه بخاطر یه دختر دلیل نمیشه شمارو دوست نداشته باشه ،نمیشه ک بخاطر یه دختر طرف پدرمادر خودشو بزاره کنار ، چ توقعیه دارید ؟؟ حالا درسته ک میتونست خونه ی جدا بگیره ولی اگه پدرمادرش واقعا شرایط سخت دارن و نگهداری میخوان ایشون باید کسی رو پیدا کنه ک شرایطشو بپذیره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالمن مادر پدرش۶ تا بچه هستن۳ تا دادش ۳ خواهر

پسر چندمه ؟؟ بقیه شون چندسالشونه ؟؟ شرایط نگهداری از پدرمادرشونو دارن؟

پسر چندمه ؟؟ بقیه شون چندسالشونه ؟؟ شرایط نگهداری از پدرمادرشونو دارن؟

پسر وسطی 

بقیه ۳۰ به بالا به جز خودش و برادرش 

کلا یه اجی مجرد داره با یه داداش مجرد

پسر وسطی بقیه ۳۰ به بالا به جز خودش و برادرش کلا یه اجی مجرد داره با یه داداش مجرد

خب ببین کوردا این رسم و دارن ک عروس با خودشون زندگی کنه

خب ببین کوردا این رسم و دارن ک عروس با خودشون زندگی کنه

اره درسته

ولی از اول قاطعانه نگفته بوددفقط یکسال بازیم داد

اون میدونست من تهرانم زندگیمون اینطوریه

تو خونه لباس ازاد دیده بود میپوشم ولی اونجا همش باید حجاب داشته باشی

واقعا کدوم دختری قبول میکنه؟

پسر وسطی بقیه ۳۰ به بالا به جز خودش و برادرش کلا یه اجی مجرد داره با یه داداش مجرد

درورتی که دختر و پسر مجرد دارن تو خونه هیچ توجیهی نداره

کلا بلاکش میکنم که اصلا نتونه هم برگرده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
درورتی که دختر و پسر مجرد دارن تو خونه هیچ توجیهی ندارهکلا بلاکش میکنم که اصلا نتونه هم برگرده

😂😂😂

خیلی سخته ولی میخام همه چیشو امروز پاک کنم ویساش عکساش ....

💔💔

تفاوت فرهنگیتون زیاده اذیت میشی اون فکرش سنتی شما ن 

بعدم من اگ بودم و همچیش اوکی از همه نظر 

بازم سر حرفم بودم ک خونه نزدیک بگیریم هرروز سر بزنه وقتی همچی چیزی رو میگ‌ن پس ببین میتونی مثل عروس اولی باشی سالها اونجا باشی تو ی خونه باهاشون؟؟

و اینک اگ وابسته ات باشه شاید الکی بگه باشه ولی بعد عقد بزنه زیرش 

شوهر منم شب خواستگاری جلو مامانم وانمود کرد عاشقمه و هرچی فلانی جان بگه (برای مهریه)بعد دوروز از عقد شروع کرد ب اذیت و آزار و بعد ۱۰روزم تهدیدم ب طلاق کرد 

چرا عکساتون اینطوری شده؟

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

پدر  و مادر بهانه هستن این استقلاله شخصیتی نداره بلانصبت اگر برگشت بهش بگو خدمتکاره بیست چهارساعته بگیر بهتره نه خودتو بدبخت کن نه منو بیچاره...این ساده بگم بچه‌ننه‌س...وگرنه یه شامو ناهار درست کردن و بردن براشون کاری نداره با برنامه ریزی هرکاری میشه کرد ولی یه حسی بهم میگه کلا میخواد با مامان باباش زندگی کنه و اصلا آمادگی ازدواجو نداره...وگرنه مُرد اون زمانی که دخترها با خونواده شوهر زندگی میکردن یه دختره امروزی و تحصیل کرده هرگز زیره باره همچین چیزی نمیره...حرفم بی رحمانه نیست کاملا منطقیه...نمیگم پسر به پدر و مادرش رسیدگی نکنه اتفاقا بهشون خدمت کنه ولی انتظار نداشته باشه دختره مردم بیاد برا پدر و مادرش خدمت کنه...خب اون دخترم هزارتا آرزو داره میخواد استقلال داشته باشه توو خونش راحت باشه و هزارتا چیزه دیگه...اگر قرار بود بعد از ازدواج بره به پدر و مادره شوهر خدمت کنه خب چه کاریه میموند خونه پدرش به اونایی که بزرگش کردن خدمت میکرد ثوابش هم هزار برابر بود... مهربونی و محبت کردنو احترام گذاشتن تا یه حدی بعد از اون سواستفاده‌ست...به نظرم یا اون آقا پسر زیادی بچه ننه‌ و وابسته‌ست یا زیادی احساسی و هندی طور داره به قضیه نگاه میکنه...توو کله حرفش منطقی وجود نداره

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

اینهمه آدمه مجرد خونشونه اونوقت میگه میخوام تا آخره عمر ازشون مراقبت کنم؟؟؟؟خواهره اونجا چکارست؟؟؟یا اونیکی برادره؟؟؟؟..

فکرم سمی‌تر شد فکر کنم این آقا خسیس هم هست پدر و مادر رو بهانه کرده که خونه اجاره نکنه و خیلی چیزای دیگه رو صرفه جویی کنه مثلا... بیخیال شو تو رو خدا بلاکش کن بره این زن نمیخواد داره اسیر میبره...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
پدر و مادر بهانه هستن این استقلاله شخصیتی نداره بلانصبت اگر برگشت بهش بگو خدمتکاره بیست چهارساعته ب ...

مرسی از راهنمایی خوبت ابجی مهدبونم خوشبخت باشی الهی همیشه❤️❤️❤️❤️❤️❤️