2777
2789
عنوان

ثروتمند بودن یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قیمه هاروقاطی ماستاکردی😄

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

این درد داشت...🥲 وقتی پول نداشته باشی بری لیزر یا همون محصولات و فلان مخصوصا دندانپزشکی اونموقع برم ...

منظورم اونایی بود که پول دارن و خرج نمیکنننن

اینایی که شما گفتی بهداشت فردیه هرکسی باید رعایت کنه برای سلامتیش 

ثروت کند بودن یعنی  پنت هاوس زعفرانیه ات کلید نخورده باشه 

داشتن چندتا ویلا تو شمال 

چندتا برج تجاری تو کیش 

مغازه های طلا فروشیت ماهی n$تومن به حسابت واریز کنن 

برج های کامرانیه در حال ساخت باشه 

ووووو غیره 

اینا بیشتر مربوط به تمیزی بود و هر ادمی باید این نکات رو رعایت کنه ثروت تعریفش جداگونه هست

خدا خیرت بده میگم کسی که پول داره و ب خودش نمی‌رسه فقیه واقن 

کاش لب مطلب رو می‌گرفتی

لپ مطلب همینه دیگه، ثروت یعنی کش، یعنی دلار

تو کش نداشته باشی هیچکدومش نمیتونی انجام بدی، نهایتا یه ضد افتاب بخری

ولی 💵 داشته باشی میتونی تصمیم بگیری که ایا میخواهی بری لیزر یا ن، ما نمیتونیم ب مردم برچسب بزنیم چون ضد افتاب نمیزنی پس فقیری، اون اختیار خودشه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اینایی که شما گفتی بهداشت فردیه هرکسی باید رعایت کنه برای سلامتیش ثروت کند بودن یعنی پنت هاوس زعفرا ...

خوشم میاد هیچ کدوم متوجه نشدید من چی میگم 

خانمی میگم یارو میلیاردها به خودش نمی‌رسه این ثروت نیس

خوشم میاد هیچ کدوم متوجه نشدید من چی میگم خانمی میگم یارو میلیاردها به خودش نمی‌رسه این ثروت نیس

اونی که شما گفتی چندتا النگو تو دستشه 

بنده خدا معلومه پولدار ثروتمند نیست با هزار تا بدبختی تونسته چندتا النگو بخره الان دلش نمیاد بفروشه خرج دندونش کنه 

تعریف ثروتمند اون چیزی بود که من گفتم 

هرکسی چهارتا النگو داشت فکر نکنید غنی بی نیاز از مال دنیاست 

😂منظورم اینه اونی که پول داره ولی تمیز و مرتب نیس در واقع فقیره

ثروت یعنی پشم پیلی شو ادم بزنه؟

خیر 

ثروت یک قلب آروم و مطمینه که اگه کوهها هم تکون خوردن اون ثابت باشه 

ثروت خودشناسی و خود اگاهیه 

خوشم میاد هیچ کدوم متوجه نشدید من چی میگم خانمی میگم یارو میلیاردها به خودش نمی‌رسه این ثروت نیس

من میفهمم شما چی گفتی ولی ایا کسی که  پول نداره ونمیتونه به دندوناش برسه ویا به پوستش تکلیفش چیه