2777
2789
عنوان

ثروتمند بودن یعنی

661 بازدید | 39 پست

خانما ثروتمند بودن به این نیس کلی النگو دستت باشه ولی دندونات خراب 

ثروت ینی هر شب مسواک بزنید دندونات تمیز باشه 

ثروت ینی آبرسان و ضد آفتاب بزنیم پوستت سالم باشه

ثروت ینی دست و پاتو مرطوب کننده و روغن بزنی تمیز و نرم باشه 

ثروت ینی موهاتو شونه بزنی روغن بزنی بدون موخوره باشه

ثروت ینی لیزر بری یا حد  الامکان اپیلاسیون کنی بدنتو 

ثروت در تمیزی و مرتب بودنه 

نه کلی طلا داشته باشی ولی خودت داغون 

ثروت یعنی پوووولل، پووووول، زنده باد پول💵💵💵💵

پوووول داشته باشی همه این محصولات بخری و همه این کارا هم کنی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ثروت یعنی پوووولل، پووووول، زنده باد پول💵💵💵💵پوووول داشته باشی همه این محصولات بخری و همه این کار ...

😂منظورم اینه اونی که پول داره ولی تمیز و مرتب نیس در واقع فقیره

اینکه بپذیرید هرکس علاقه و سبک زندگی خودشو داره هم جز ثروت درونی محسوب میشه یا نه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
😂منظورم اینه اونی که پول داره ولی تمیز و مرتب نیس در واقع فقیره

همونم پولداره فقط عشقش نمیکشه ب خودش برسه💵💵💵

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ثروت یعنی پوووولل، پووووول، زنده باد پول💵💵💵💵پوووول داشته باشی همه این محصولات بخری و همه این کار ...

این درد داشت...🥲 وقتی پول نداشته باشی بری لیزر یا همون محصولات و فلان مخصوصا دندانپزشکی اونموقع برمیگردی سر پله اول که پول همه‌چیزه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡