2777
2789
عنوان

مامانای باردار توروخدا کمک کنید

161 بازدید | 13 پست

بچه ها من 33 هفتمه باردارم امروز رفتم بهداشت مراقبت داشتم بعد ضربان قلبمو گفت بالاعه 110 بود میگه هر وقت میای بالای 100 هستش و اصن طبیعی نیس و باید بری دکتر داخلی یا قلب چون خطرناکه کسی بوده عین من باشه واقعا خطرناکه چون تو گوگل نوشته بین 60 تا 100 باید باشه ولی تو بارداری 10 تا 20 بره بالا مشکلی نداره طبیعیه آیا دکتر نیازه برم

واسه من ۱۴۶ هست هیچ وقت همچین حرفی نزدن حاذقترین سونو شهر میرم 

بهداشتی ها سواد ندارن 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من ۱۴۶ هست هیچ وقت همچین حرفی نزدن حاذقترین سونو شهر میرم بهداشتی ها سواد ندارن

البته من جنین گفتم نه خودم 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
به من گفت موقع زایمان انقد اذیت میشی

از دکتر بپرس بهداشتی ها یه چیزی میگن 

منم ضربان قلبم بالا بود و فشار خون بارداری هم داشتم

باید قرص بخوری

برو متخصص زنان زایمان

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
آخه تا 25 ام وقت دکتر ندارم دیر نمیشه

نه