2777
2789

مثلا کلید پریزها ، قرنیز ، آینه ، میز tv ، سطوح میز آرایش و پاتختی و جاکفشی و اوپن و ...

اینا رو چند روز یکبار گردگیری میکنین ؟!

من دیگه به ستوه اومدم...😕

اینقدر که هرروز دارم دستمال میکشم و باز گرد و خاک میگیره! 

فقط یه پنجره باز گذاشتم ولی هربار که کولر روشن میشه کلی گرد و خاک میشینه رو وسایل ...

هرروز تمیز میکنم انگار هیچ کاری نکردم 😫 

سه روزه پشت سر هم دارم همه جا رو دستمال و جارو و طی میکشم 😑 وسواسی شدم یا چی ؟ چیکار کنم خب؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

خونه رو سه روز یه بار تمیز میکنم یه جارویی میکشم، مرتب میکنم وسیله ها رو

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی روز درمیان😪😪😪تازه تمیز میکممم با وسواس تمام غذامیخوریم و نمیزارم کثیف کنن بازم بعد ی روز همه جا کثیفه😐

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

خب اگه میگی از کولره که از کولره دیگه 

شوهرتو بگو یکی رو بیاره یا خودش اگه می‌تونه کولر رو بشوره شاید بهتر شد ممکنه خاک گرفته باشتش 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

هر روز  بگن فرش و پتو بشور میشورم ولییییییی از گردگیری متنفرمممممم خدا بدم میاد من هفته ای میکشم بس چندشم میشع

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

هر روز

بیشتر اوقات دستمال نمدار دسته

موقع تلفن صحبت کردن بیشتر گردگیری میکنم😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...