2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده طلاقم نمیده

483 بازدید | 27 پست

میگم تو اینهمه سال نذاشتی من کار کنم مهریه حقمه قسطی میدی دیگه سختتم نمیشه(درهرصورت براش قسطی میشه مال و اموال نداره)میگه نمیدم مهریتو ببخش سریع طلاق میگیریم گفت مهریه بخوای منم میگم طلاق نمیخوام بعد میرم زن میگیرم میارمش تو همین خونه تا موقع بچه چهارمم تو سی و چندسالته اون موقع تازه طلاق گرفتی .

بعدم گفت تا موقع طلاق با کسی بری تو رابطه خداشااهدههههه رو صورتت اسید میریزم یا سرتو میبرم!

الان نمیدونم واسه اون سالی یه سکه برم شکایت کنم یا نه؟ یا توافقی یا خودم درخواست بدم

نمیدونم چیزایی که از خیانتش دارم مدرک حسابه یا نه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا نمیتونه زن عقد کنه... مدارک خیانتشم روکنی گرون تموم میشه براش

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بله حسابه پاسو برو خونه پدرت اینجا دیگه نباش چون آدم خطرناکیه درخواست طلاق و دادنامه بده و مراحلی رو که داره برو نگران نباش دادگاه به نفع ت رای میده دوندگی داره ولی خیلی ارزش داره

چرت میگه اجازه ازدواج در صورتی میدن که زن خونه رو ترک کنه و مرد عدم تمکین بزنه .

وگرنه شهر هرت نیست برداره زن بیاره خونه ات.

شما میتونید شکایت کنید و هم مهریه اجرا بذارید.

و شکایت که من امنیت جانی ندارم و تهدید میشم.

اگر مهریه بذاری اجرا اهرم فشار میشه و شوهرتون مجبور به توافق با شما

😐😐😐😐😐😐😐😐😐 چرا این حرفاشو تویه ویدیو ضبط نمیکنی ببری بدی دادگاه

اول نمیگفت میگفت گوشی گذاشتی صدامو ضبط کنی بعد مطمئن شد چیزی نیست گفت

چرت میگه اجازه ازدواج در صورتی میدن که زن خونه رو ترک کنه و مرد عدم تمکین بزنه .وگرنه شهر هرت نیست ب ...

خب منم خونه نیستم دیگه زن بگیره مهم نیست فقط چندین سال من بلاتکلیف نمونم اون بره راحت عشق و حال

خب منم خونه نیستم دیگه زن بگیره مهم نیست فقط چندین سال من بلاتکلیف نمونم اون بره راحت عشق و حال

خب پس برو کا ای مهریه اتو انجام بده 

وکیل هم نگیر چون کاری نمیکنن و بیخودیه و وقت تلف کردن 

خودت اگر سواد داشته باشی میتونی کاراتو انجام بدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز