2777
2789
عنوان

پشر همسایه کجایی ببینی کد ملیتم پیدا کردم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 62 پست
چندشب پیش یکی شماره پلاک ماشین طرف و برداشته بود هیچی دیگه ازش نداشت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اونو منم دیدم خیلی گناه داش😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

به به نوش جون خودشو تقدیمت کنن الهی 😆🤣

ان شاللله به حق پنج تننن

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شوهر داری

پسر همسایه ان شالله🤣

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

چحوری کلک😂😂 همه تاپیکات ک در مورد پسر همسایه اس😂😂

گفتم سرزشن نکنید دیگه😭😂

دوست من تابرگه کارشناسی ماشین بابای طرفو رد زد کجای کاری😂

یا خداااا🤣🤣🤣🤣🤣 این دیگه آخرشه

یا خداااا🤣🤣🤣🤣🤣 این دیگه آخرشه

😂😂😂😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

هنوزم هست تاپیک🤣میگه ملاکم چادری بودنه ولی مانتوییه.بعد یکی گفت تو نگاه اول عاشق شدی هولی مگمیگه کا ...

خیلی با نمک بود 🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی جدی می گفت پلاک ماشین باباش و برداشتم🤣🤣🤣🤣

خیلی با نمک بود 🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی جدی می گفت پلاک ماشین باباش و برداشتم🤣🤣🤣🤣

خنده دار و مسخره بود بیشتر برام😂😂🙌🏻

یکی گفت برو ازشون شکایت کن بگو دخترتون دلمو دزدیده😂

🦋✨

بعضی پسرا بلد نیستن که بزنن آخه طفلی واقعا دلم‌سوخت 😁😁😁😁

پسر بود اونی ک تاپیک زده بود؟

چجوری اخهمن پیج کراشمو یک ساله نتونستم پیدا کنمشما مرحله کد ملی هم قفلشو باز کردین شیطونا😭🤣

پیج سخت تره آخه🙃

من پیجو ترجیح میدم هرچی اسمشو زدم نیاورد