2777
2789
عنوان

چطور اینقدر نذری میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 94 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت نذری خور ایرانی. 

تاسف

یکی بخواد ریپلای کنه نذری خوری رو ربط بده به امام حسین یه تو دهنی حواله اش میکنم، هیچ جای زیارت عاشورا و قرآن صحبتی از تبرک بودن و مقدس بودن قیمه نذری عاشورا تاسوعا نگفته

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

ملت نذری خور ایرانی. تاسف

وااااا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مشخصه که میرن تو چندتا صف نذری با خانواده در حالیکه این کار اشتباهه اگر دیندار هستید!نذری رو باید نی ...

سفره ی امام حسین علیه السلام

واسه همه پهن خود فقرا براش 

خرج میکنن حتی با یک پارچ آب یا یه شربت ساده

چه ربطی به دینداری داره موقع محرم و صفر یاد

فقرا میفتین

ارره بخدا البته مساجدم نظم ندارن گاو سر میبرن خب چکار میکنید شهر کوچکه میشه همرو والا غذا داد باز می ...

من تو شهر بزرگ زندگی کردم

طرف هی مرفت تو صف چندتاچندتا میگرفت

شهر همسرم خیلی کوچیکه

سفره پهن میکنند هر کی میخوره و میره خونش

اگه کسی بگه دوتا بده

خیلی بد نگاهش میکنند هیچ کس نمیگه 

ما هم نذری زیاد میدیم وبهمون میرسه 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
مشخصه که میرن تو چندتا صف نذری با خانواده در حالیکه این کار اشتباهه اگر دیندار هستید!نذری رو باید نی ...

مطمئن باش

اونی که نذری میده به نیازمند هم کمک میکنه 

خودم هم نذری دارم هرسال

هم هرماه به نیازمند کمک میکنه

که اون کمک از نذریم خیلی بیشتره 

تهدید نکن اولا شما خرج نکن کسی کاریت ندارهتو کار بقیه دخالت نکن

اگر اومدم بسته های قیمه تو یخچالتو ازت گرفتم بگو دخالت کردی

آزادی کیلومتری بشینی تو صف نذری به من چه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

اگر اومدم بسته های قیمه تو یخچالتو ازت گرفتم بگو دخالت کردی آزادی کیلومتری بشینی تو صف نذری به من چه

فقط بلدی بشینی حرف بزنی

فکر کردن و بلد نیستی

من نذری تو یخچالم نیست

پس حرف بیخود نزن

بعدشم شما چیکاره ی مردمی

تو نشین توصف دخالت هم نکن