2777
2789
عنوان

چطور اینقدر نذری میگیرید

1097 بازدید | 94 پست

یک نفر میگفت اصلا ناهار نپختم

این چند روز از کجا میگیرید من غذای نذری خیلی دوست دارم یعنی یک قاشق هم بخورم خوبه اصلا حال و هوای خوبی داره ولی اصلا خبری نیست این طرفها حسینیه نزدیک خونمون هم فقط میرم اونجا هم نهایت حلوا و ... کنیم که اون هم خودم درست میکنم میبرم 

ولی عکسا رو می بینم چقدر همه نذری میدن همه چیز خودمم دلم خواست نذری بدم ولی بیشتر مشتاق برای نذری گرفتن هستم😅

مشتاق چی؟

من خونم کنار مسجده شام و ناهارم میدن

هیچ وقت نگرفتم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

کدوم شهری؟

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا سره صف نذری له میشیم... زحمته گرفتنش از پختن تو خونه سخت تره

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

نذری یکی خوبه تبرک امام حسین

اصل نذری برای فقراست که در طول سال فقط محرم میتونن خوب بخورن

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

مشتاق چی؟من خونم کنار مسجده شام و ناهارم میدنهیچ وقت نگرفتم

غذای امام حسین یه چیز دیگس

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

من بخوابم پر غذایی نذری امروز غذا نمیپزم نذری داریم امشب خاله کوچیک ام نذری داره باز می‌فرسته برام 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حالا من کاری ندارم آدم برا غذا و نذری که هئیت نمیره🥺

ولی قربون امام حسین برم ماهم اصن غذا درست نکردیم این چن روز از انواع ساندویچا تا فست فود و حالا غذاهای سنتی برنج و خورش مثلا 

الهی نذر همشون قبول باشه ♥️🦋🥺

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

مشخصه که میرن تو چندتا صف نذری با خانواده 

در حالیکه این کار اشتباهه اگر دیندار هستید!

نذری رو باید نیازمند دریافت کنه

اگرم میگیرید یکی بگیرید ، قرار نیست یخچال پر بشه

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

من که امسال کلا نذری نگرفتم. انقدر گرررررررم بود هوا ک نرفتم جایی توی صف

بعدم نذری مال فقیر فقراس. طرف پولش از پارو بالا میره میبینی رفته تو صف

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
من کنار خونم هیات بود هرشب میرفتم خب خودم که شب برنج نمی‌خورم دخترمم کم می‌خورد می‌آوردم خونه همه هر ...

اره ماهم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding