2777
2789
عنوان

ممنون ازت

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 27 پست
اولا عربای شکم پرست عراق رو با ایرانیا یکی نکنچندین سال تو ایران زندگی کردین نون و نمک کشور ما رو خو ...

خانم لطفا..

بیخیال با این حرفا به جایی نمی رسیم بذارین ایشون با خاطره بد از مردم ایران از اینجا نرن

بخدا ایشون به شخصه بی گناهن🥲

خراسان شمالی🤍

اولا عربای شکم پرست عراق رو با ایرانیا یکی نکنچندین سال تو ایران زندگی کردین نون و نمک کشور ما رو خو ...

باشه متوجه شدم

طفل میگرید چو راه خانه را گم میکند چون نگریم من که صاحبخانه را گم کرده ام❤️‍🔥؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کوفه مگه مث یکی از استانای ایران، یکی از استانای عربستان نبود 

انگار من از تهران برم مشهد، اسمش مگه میشه مهاجرت؟ 

اره دیگه میریم بقول خودتون اخرو اولش باید بریم ان شاءالله میریم تا ببینم کشور داشتن چه حسیه اونوقت م ...

ان شالله هر چی به صلاح شما و خانوادتونه همون بشه🙂

در کل براتون آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم

خراسان شمالی🤍

ان شالله هر چی به صلاح شما و خانوادتونه همون بشه🙂در کل براتون آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم

ممنونم من انسانیت رو تو ایرانی ها دیدم من به اندازه عمرم میشناسمتون هر کی چیزی میگه به این دلیل نیست که ادم بدیه شاید چیز اشتباهی دیده و کسی روش اثر گذاشته من میدونم در اخر هم ایرانی ها چقدر گلن🌹

شما یکی رو یادم نمیره🫂🤍

عزیزی❤️

ولی امروز خیلی بد بود برام و تا شب روزم خوب نمیگذره مادرم هم فهمید گریه کردم الان حتما حالش بد میشه ولی خیلی حس بدی گرفتم ممنون از کسایی هم که این حس و بهم دادن و الان حس میکنم برای افغانستان رفتن باید تشنه تر باشم پدرم هم تو این خاک نیست که پیش خداست:)

عزیزی❤️ولی امروز خیلی بد بود برام و تا شب روزم خوب نمیگذره مادرم هم فهمید گریه کردم الان حتما حالش ب ...

منم طرف صحبتم با شما نبود تو اون تاپیک. 🙏

هر چند بازم میگم دنیا جوری که تر و خشک رو می سوزونن با هم. من خودمم بار ها قربانی سوختن تر و خشک شدم..

صد در صد.. جسم انسان ها می پوسه و اون روح که جاودان می مونه🙂

خراسان شمالی🤍

اصلا کوفه مگه مث یکی از استانای ایران، یکی از استانای عربستان نبود انگار من از تهران برم مشهد، اسمش ...

گفتم که باشه من تسلیم هر چی شما میدونید درسته و کافیه ما خانوادمون سه نفرست خودم و مامان و داداش کوچیکم فرصت جور بشه بزودی میریم فعلا چون قانونی ایم اجازه خروج نداریم نفری ده میلیون میخوام تا مدارکمونو باطل کنن بزارن بریم پول جور شه باطل میکنیم میریم نگران نباش لطفا🌹

اصلا کوفه مگه مث یکی از استانای ایران، یکی از استانای عربستان نبود انگار من از تهران برم مشهد، اسمش ...

بعدشم مهاجرت و هجرت فقط به کشور نیست پیامبر از مکه به مدینه هجرت کرد اگر یادت باشه

لا اقل خوبیت اینه که مثل بقیه ادعای مالکیت نکردی 👩‍🦯🖤

من خودم نخواستم بیام کشور یکی دیگه بزور اینجوری بدنیا اومدم و همیشه هم زجرشو کشیدم مثل یه عشق یک طرفه هر چی سوختم اینجا کسی عاشقم نشد میرم کشورم و دیگه از کسی انتظار عشق ندارم اینجا در و همسایه اشنا دوست بودن اونجا سه نفره زندگیمونو یک جوری میچرخونیم و هیچوقت دردایی که کشیدیمو بخاطر ملیتمون فراموش نمیکنیم متاسفم

من خودم نخواستم بیام کشور یکی دیگه بزور اینجوری بدنیا اومدم و همیشه هم زجرشو کشیدم مثل یه عشق یک طرف ...

همه مثل خودت نبودن و نیستن 

بعضیها واقعا مقصود شون چیز دیگه ایه 

و رفتارهای غیر منطقی زیاد دارن

چند سالی هست که اونها بین ما هستن و مدام خواست شونو تکرار میکنن که اینجا مال ماس، کشور ماس و...... 

یه روزی باید این اتفاق میفتاد 

چه تر و خشک با هم بسوزن و یا چه کسی باشه که بدش بیاد 

پس درک کن حس فلسطینیا بهمون دست بده با حرفاشون (اسرائیل برای اشغال فلسطین از همین ترفند استفاده کرد)