2777
2789
عنوان

ممنون ازت

201 بازدید | 27 پست

کاربر @kordia85‍ 

ممنون بخاطر دلجوییت میدونم همه کسایی که به افغان ها چیزی میگن درونشون اینه بهم گفتن خودتو زدی موش مردگی دلشونو بسوزونی نه من میدونستم همشون تحت تاثیر قرار گرفتن اما تاثیر نداره دیگه الان همه چیز برام تموم شد تا چیزی قرضیه مال تو نیست من مهاجرم مهاجرام اخرتشون مثل امام حسینه یا باید برن با باید شهید شن من میرم کشورم اما قلب من یعنی پدرم تو این خاک میمونه و میرم من فقط بخاطر پدرم فراری بودم برم پدرم اینجا میمونه و من میرم ای کاش اینجا دفنش نمیکردیم ای کاش در اخرم اونجا وطن بود و ما هم مال اونجا

طفل میگرید چو راه خانه را گم میکند چون نگریم من که صاحبخانه را گم کرده ام❤️‍🔥؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا پدرتو رحمت کنه

ولی جریان مقایسه با امام حسین رو نفهمیدم 

خیلی بی ربط بود🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

خدا پدرتو رحمت کنهولی جریان مقایسه با امام حسین رو نفهمیدم خیلی بی ربط بود🫠

اون هم مهاجر کوفه بود اما کوفه ای ها چیکار کردن؟

خودم موافق سر سخت اخراج افغانیام اما 

اما افغانیای تیپ فاطمیون و شیعه هاشون گه از دست طالبان در رفتن برامون زمین تا آسمون فرق دارن 

تیکه ی دوم جملت قیاس مع الفارق بود

امام حسین عرب بودن و وطنشون هم عربستان 

و تمام اتفاقات تو اون محدوده ی عربستان افتاده 

ایشون به زور به هوای این که داماد ایرانیها هستن نیومدن اینجا 

یا به هوای این که پسرشون یه رگ ایرانی داره ، هممون هم خوب میدونیم اگه میومدن ایران چقدر مردم استقبال میکردن و مجبور نمیشدن این قدر عذاب بکشن

کلا قضیه ی ایشون با شما متفاوته 

بحث شناسوندن بنی امیه بود که اینقدر خودشون به وسیله ی اهل بیت و پیامبر تطهیر نکنن

اون هم مهاجر کوفه بود اما کوفه ای ها چیکار کردن؟

اولا عربای شکم پرست عراق رو با ایرانیا یکی نکن

چندین سال تو ایران زندگی کردین نون و نمک کشور ما رو خوردین هنوز هم نمک نشناسین 

ثانیا امام به خاطر دعوت اهل کوفه عازم شد ما برا شما دعوت نامه فرستاده بودیمو خبر نداریم؟‌!

نمک نشناسی و مظلوم نمایی تو ذاتتونه

سنتم معلومه خ کمه که خودتو با امام حسین یکی میدونی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یعنی اگه بذارن شما که مجوز دارین بمون هم بازم میرین افغانستان؟

اره دیگه میریم بقول خودتون اخرو اولش باید بریم ان شاءالله میریم تا ببینم کشور داشتن چه حسیه اونوقت میفهمم صاحب خونه بودن چجوریه درد داره رفتن اما وقتی رفتم شاید بهتر بود این‌جا کی میدونه