2777
2789
عنوان

این دختره میخواد بابامو دق بده

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 34 پست
به پدر شما چه ربطی دارهنمی فهمم چرا خودتون رو قاطی چیزی که به شما ربطی نداره می کنیدتقصیر پدرته که خ ...

یعنی بابات اگه توشرایطت بابای اسی بود برادرزادشو مینداخت زیرپا اونم یک دختربچه بی پدرومادرو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چه کابوسی 

ما هم یه دختر عمو دردسرساز داشتیم البته با این تفاوت که ایشون پدرش زنده بود ولی چون ایران نبود همه چیزش گردن بابای من بود 

چه فلاکتا که به بار نیاورد 

دفعه آخر بابام کلا بهشون گفت دیگه نمیشناسمتون چون آبرو و اسم و رسمی که کل خانواده ذره ذره جمع کرده دختر تو به باد میده 

مثلا با شوهرش قهر میکرد پررو پررو میرفت خونه همسر سابق مرده میخوابید . 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

بزرگ تر داریم ولی قرار نیست کسی به خاطر خل بازی و روانی بازی یکی دیگه خودش رو اذیت کنهبزرگتر هم مسئو ...

عزیزم خب میگه پدر نداره یعنی بزرگتری سرش نیست شاید برادر و مادر هم نداره یا داره به درد نمیخوره که به عموش پناه اوردن این چه مننطقیه دارین

پدر نداره اگه باباش زنده بود مطمعنی باش باباش براش بزرگترین میکرد من نمی‌دونم تو پدر داری یا نه ولی ...

هیچ کس مجبور نیست جور کار کس دیگه رو بکشه اینو کاش بفهمی

هر کس خودش انتخاب میکنه بشه جور کش کار دیگران اجباری در کار نیست کسی هم همچین وضیعه ای نداره

مگه چون کسی پدر نداره باید بره گند بالا بیاره بعد عموی آدم جمع کنه

حتی خیلی وقتا پدر و مادر طرف هم گند های طرف رو جمع نمی کنن چه برسه به عمو

هیچ ربطی هم به زنده نبودن پدرش نداره

پدرش زنده نیست که نیست دختره گند زده خودش هم جور بکشه به پدر شما ربطی نداره

چه بسا که پدرش زنده بود هم تا یه جایی جور گند کاری بچه اش رو می کشید و در حد بابای تو خودش رو قربانی نمی کرد

خوب شما که همچین تفکری دارید و راه و روشتون رو اشتباه نمی دونید چرا الان شاکی هستید

خوب بیاید این نتیجه چیزیه که خودتون بهش اعتقاد دارید دیگه شکایتتون چیه

قبول کردی جور کش کس دیگه باشی دیگه شکایتت چیه

هر فشار و اذیتی هم بهتون وارد بشه حقتونه

عزیزم خب میگه پدر نداره یعنی بزرگتری سرش نیست شاید برادر و مادر هم نداره یا داره به درد نمیخوره که ب ...

این منطق اینه که میگه دختره رفت با مرد زن دار و گند بالا آورده بعد افتاده سر عموش

چه ربطی به بزرگتر نداشتن داره مگه عمو جور کش آدمه

خوب باشه اسی و شماها که تفکرتون اینه خم چرا شاکی هستید این حاصل تفکر خودتون دیگه شکایت نداره

دختر عموتون چرا خونه خراب کن یه زندگی یه مرد متاهل شده وجدانش کجاست؟؟؟ چون یتیمه اجازه داره سوار زندگیه هرکی که خواست بشه😑

ک بعد اینجوری خفت بکشه بگن مهریتو میدیم برو مث ه.رزه ها باهاش رفتار بشه😓

هیچ کس مجبور نیست جور کار کس دیگه رو بکشه اینو کاش بفهمیهر کس خودش انتخاب میکنه بشه جور کش کار دیگرا ...

با اینکه با حرف اولتون مخالف بودم ولی با این یکی پستتون به شدت موافقم 

از یه جایی به بعد باید تو گردابی که خودشون درست کردن رها بشن 

باید با عاقبت غلط های اضافه شون روبرو بشن تا بدونن تا همینجا هم لطف بوده و باید خودشونو جمع کنن

این منطق اینه که میگه دختره رفت با مرد زن دار و گند بالا آورده بعد افتاده سر عموشچه ربطی به بزرگتر ن ...

خب این دیگه به شما ربطی نداره چه تفکری داریم میتونین بعد خوندن تاپیک از کنارش رد شین .

هیچ کس مجبور نیست جور کار کس دیگه رو بکشه اینو کاش بفهمیهر کس خودش انتخاب میکنه بشه جور کش کار دیگرا ...

فقط حوصله تایپ کردنت🤔🙂

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یعنی بابات اگه توشرایطت بابای اسی بود برادرزادشو مینداخت زیرپا اونم یک دختربچه بی پدرومادرو؟

دختر بچه بی پدر غلط میکنه هی گند میزنه و میره با مرد متاهل میریزه رو هم بعد حاصل گندش رو میاره یکی دیگه جمع کنه

فقط مظلوم نمایی بلدید 

آره بابام اگر برادر زاده اش هی می رفت گند میزد و با مظلوم نمایی به بهونه یتیم بودن میومد مشکلات گند خودش رو می انداخت سر بابام برادر زاده اش رو می انداخت زیر پا می گفت چه ربط به من برو گند بالا نیار

عمو چه وظیفه ای در  قبال برادر زاده داره آخه

اونم زمانی که هیرپشت هم پشت هم گند بزنه

مگه بقیه مسئول گند بالا آوردن دیگرانن خوب مثل آدم زندگی کنه

من هر دختری بود می رفت با مرد متاهل می گفتم تقصیر خودشه حالا هم خودش بمونه و گندش

دختر عموتون چرا خونه خراب کن یه زندگی یه مرد متاهل شده وجدانش کجاست؟؟؟ چون یتیمه اجازه داره سوار زند ...

یه طوری میگن یتیمه یتیمه انگار هرکی پدر مادرش فوت کرده باید زندگی بقیه رو نابود کنه 

خدا لعنت کنه هم اون مرد متاهل رو هم دختر عموی استارتر رو 

دختر بچه بی پدر غلط میکنه هی گند میزنه و میره با مرد متاهل میریزه رو هم بعد حاصل گندش رو میاره یکی د ...

کامل نخوندم پیامتو ولی توالان خوبی چون سایه پدرومادربالاسرته_بحث باشمافایده نداره چون هنوز بچه ای ودرکی ازاینطور روابط نداری روزخوش

فقط حوصله تایپ کردنت🤔🙂

بحث حوصله نیست

می دونی بحث آگاهی دادنه که شاید چهار نفر بفهمن قرار نیست جور کش کار و گند های بقیه باشن

و اینم اسمش بزرگتری کردن نیست اسمش سواری دادن و حور کشیه اینطوری اتفاقا طرفت میره هر گندی میزنه چون خیالش راحته یکی هست جمعش کنه

یکی که هیچ وظیفه ای نداره ولی چون فاز بزرگتری گرفته تو سوارش شدی و سواری میگیری

حوصله تایپم به این خاطره که حداقل شاید چهار نفر از عقلشون کمک بگیدن

کامل نخوندم پیامتو ولی توالان خوبی چون سایه پدرومادربالاسرته_بحث باشمافایده نداره چون هنوز بچه ای ود ...

کامل نخوندی پس حرفی نزن

منم فقط تا همون جمله ات رو خوندم چون دلیلی نمی بینم با کسی که نمی خواد چیزی رو بفخمه بحثی کنم