2777
2789
عنوان

بنظرتون من اینجوری کجا پیش میرم

136 بازدید | 10 پست

من خیلی به شاهنانه علاقه دارم کلی هم‌هزینه کردم کتابشو خریدم الانم دارم گلستان سعدی رو میخونم بعد اینا هم قصد دارم مثنوی و معنوی بخونم ولی خب دانشگاه نمیرم و کارمم فروشندگیه در صورتی که تو زندگیم‌مشکلاتی داشتم که نتونستم درس بخونم و به پولم احتیاج دارم خلاصه الان میخوام بدونم یعنی به کجا میرسم با خوندن اینا

گلستان به تنهایی یه کتاب آموزش زندگیه چه برسه به مجموعه این شاهکارها. اگه خوب بخونی و به کار ببری کمترین چیزی که بهش میرسی یه شخصیت پخته و عاقله که همون به همه جا میرسوندت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ابیات قشنگشو حفظ کنی و از داستان های زیبای سعدی و مثنوی درس بگیری می شی یک فروشنده فرهیخته و با فرهنگ

یک بار اسنپ سوار شدم راننده اسنپ اینقدر قشنگ ابیات را به  جا و به موقع استفاده می کرد و یک حس خوب به ما منتقل کرد

من الان40سالمه و عاشق کتاب و رمانم یه زمانی خیلی هزینه میکردم ولی الان یا میگم اطرافیان امانتی میارن یا فایلشو میگیرم ازنت

تازه شما کتابهای خوبی میخونید من بیشتر رمان میخون

خداجونم حافظ خونوادم باش

من الان40سالمه و عاشق کتاب و رمانم یه زمانی خیلی هزینه میکردم ولی الان یا میگم اطرافیان امانتی میارن ...

چه تاثیری گذاشتن این کتاب ها رو شخصیت و زندگیت ایا تاثیری داشت؟