2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه قبول میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 111 پست
چرا اونارو رد کردی؟ بلاخره از سه تا یکیش خوب بوده

پدر و مادر گرامی این کوتاها رو مناسب تر می‌دونستن از نظر خانوادگی ک به من نگفته رد کردن اونی که ۱۸۰ بود هم تفاهم نداشتیم 😐 امان از بخت سیاه

میشه همین مساله من مثلا بهم بگی دقیقا چی بپرسم بنظرت چه جمله ای بگم که ناراحت نشه منظورمم برسونم که ...

اولا اگه پسر با اختلاف قد مشکل داشته باشه با همون جلسه ی اول که با هم آشنا می شید خودش اعتراف می کنه به درد هم نمی‌خورید ولی اگه از رفتارت خوشش بیاد شک نکن همون قدت رو دیگه در نظر نمی گیره فقط اخلاقت رو ملاک قرار میده ولی اگه فقط می خوایی ببینی چی تو فکرش میگذره تو جلسات بعدی یا خودش میگه یا خودت بپرس بگو من جلسه ی اول فکر میکردم شاید قد من بلند بود تعجب کنید یا یه چیزی بگید راجب قدم ولی از اینکه چیزی نگفتید برام سوال شد که شما از دختر خانم های قد بلند خودشون میاد یا قد کوتاه بگو سوال مهمی نیست ولی دوست دارم جواب شو بدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من فک کردم ازم فرار میکنه 😐زنگ که زدن تعجب کردم بریم پارک مثلا بعد رفتارش چطور باشه اوکی بنظرت ...

اگه خودشو میکشه بالا بلندتر بنظر برسه پس یعنی بااین تفاوت مشکل داره

۲۶ سال سن زیادی نیست که بخاطرش یه ازدواجی بکنی که اولش احساس جفتتون به زوجی که تشکیل دادین

مفتخرانه نیست.

واقعی بودن شجاعت میخواد
اولا اگه پسر با اختلاف قد مشکل داشته باشه با همون جلسه ی اول که با هم آشنا می شید خودش اعتراف می کنه ...

خیلی ممنون عزیزم 💐

یعنی تو جلسات اگه حرفی نزد تقریبا میتونیم مطمئن باشیم که مشکل ظاهری بعدا پیدا نمیکنه نظرش عوض بشه

ببخشیدا چون من این موجودات نمیشناسم مزاحمت شدم متاسفانه اکثرا هم کوتاهن نمیشه حرف نزده رد کنم 

پدر و مادر گرامی این کوتاها رو مناسب تر می‌دونستن از نظر خانوادگی ک به من نگفته رد کردن اونی که ۱۸۰ ...

نه اینجوری نگو سنی نداری....ببین ازدواج باید صد درصد مطمئن باشی میخوای باهاش باشی اولش به دلت نشینه یه عمر همینه

اگه خودشو میکشه بالا بلندتر بنظر برسه پس یعنی بااین تفاوت مشکل داره۲۶ سال سن زیادی نیست که بخاطرش یه ...

خودمم احساس خوبی نداشتم کلا یسری آقایون کوتاه دیدم که خودشون بالا میکشن انگار حس خوبی به قدشون ندارن برا همین شک کردم بهش

بله حق با شماست عزیزم ولی چون کیس برام تقریبا نیس اینطور دو دل شدم ممنون از راهنماییت 💐

خیلی ممنون عزیزم 💐یعنی تو جلسات اگه حرفی نزد تقریبا میتونیم مطمئن باشیم که مشکل ظاهری بعدا پیدا نمی ...

سوال خوبی کردی ، بهت پیشنهاد میدم اگه از طرف خوشت اومده و قصد تون ازدواج بود تو مرحله ای که پیش مشاوره میرید فقط شما با مشاوره رایج این سؤالت صحبت کن بگو از طرف سوال کنه بدون اینکه بگه شما گفتی بعد جواب شو تو یه روز دیگه برو از مشاوره بپرس چی گفته ، خودت هم بپرس مستقیم ازش اصلا نترس هیچ اتفاقی نمی افته تو نظر شخصی طرف ولی فکر خودت دیگه راحت میشه از جواب سؤالت مخصوصا اگه از زبون خودش بشنویی اونم فقط حضوری بپرس و بین صحبت هاتون نه یهو و بی مقدمه

نه اینجوری نگو سنی نداری....ببین ازدواج باید صد درصد مطمئن باشی میخوای باهاش باشی اولش به دلت نشینه ...

اگه به دلم نشست فقط قدش بود چی بنظرت ممکنه اصرار کنن ولی دو دل باشن خودشون