2777
2789
عنوان

من چند وقتی بود تمرین می‌کردم

203 بازدید | 16 پست

۱۸۰ درجه بتونم بزنم

ولی خب الان فکر میکنم خب که چی😐

مسابقات المپیاد جهانی قراره برم؟

قرارع از این هنرم برای کسی رو نمایی کنم

یا تونستمم باز کنم خب پاهامو باز کنم

که چیکار کنم😐

معمولا برای مسابقه و اونایی که ژیمناستیک کارن برای زدن حرکات شون لازمه من برای چیمه 

نظر شما چیه؟

ادامه بدم؟

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

درسته ولی تا وقتی صدق می‌کنه که شخص از کسی نظر نخواسته باشه من الان نظرتونو خواستم 😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸۰بزنی ینی بدنت انعطاف و امادگی داره خب این برا همه خوبه مگه همه یاد میگیرن که بتونن رو نمایی کنن جایی

این همه دختر ک میرن باشگاه هیچکدوم عکس از عضلات شون نمیزارن همیشه پوشیده هستن 

بعضی کارا رو برا دل خودت انجام بده

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

۱۸۰بزنی ینی بدنت انعطاف و امادگی داره خب این برا همه خوبه مگه همه یاد میگیرن که بتونن رو نمایی کنن ج ...

من باشگاه نمیرم خودمو تو خونه تمرین میکنم

واقعا یعنی اگه بتونی بزنی حال نمیکنی با خودت که انعطاف داری؟ یا یه کاری رو میتونی انجام بدی که خیلیا ...

چرا ولی خب الان بهم فشار اومده بود

چون تمرین بدنسازی ام انجام میدم ی چند ساعت دیگه م باید درس بخونم تاشب دنبال این بودم یکی بگه انجام نده😂😂

ولی خب الان میرم ادامه شو انجام میدم

من باشگاه نمیرم خودمو تو خونه تمرین میکنم

خب چه اشکالی داره مهم اون حرکته که داری یادش میگیری بعدش حتی کار های روزمره برات اسون تر میشه مثلا خم شدن دیگه پشت زانوت درد نمیگیره

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

همه چی به علاقه و هدف برمیگرده ... آدم هر کاری که میکنه واسه نشون دادن به دیگران نیست ... اگه مادامی ...

منظورمو اشتباه رسوندم اصلا من اینجور آدمی نیستم دوتا زبان بلدم ،ی ساله ورزش میکنم بعد از این افسردگی مو درمان کردم یبارم جایی نگفتم توی جمع

الان خسته بودم دنبال در رفتن بودم😂

خب چه اشکالی داره مهم اون حرکته که داری یادش میگیری بعدش حتی کار های روزمره برات اسون تر میشه مثلا خ ...

م سی عزیزم ادامه میدم

من وقتی تمرین می کنم ، حرکاتی می زنم که یه جورایی بعنوان توانمندی حساب میشه، منم قرار نیست برم مسابقه

هدفم داشتن حال و حس خوبه، قرارم نیست بدن، توانمندی و استعداد رو حتا به کسایی که توی همین محیط باشگاه هستن نشون بدم

قراره به خودم ثابت کنم که می تونم 

همین کفایت می کنه 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد