2777
2789
عنوان

زور زدن های نوزاد کی تموم میشه

275 بازدید | 15 پست

سلام خانما . امروز نوزادم ۴۵ روزه شده .یعنی دقیقا یکماه و نیمش شده . تو خواب بیشتر زور میزنه . دکتر بردم بهش قطره کولیکز داده . کم شده ولی باز زور میزنه. تا کی نوزادای این چنینی زور زدنشون تموم میشه ؟

به نظرتون دردی هم دارن ؟ 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سگانوز به سنش میخوره بده نفخ داره دیگه همینه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نوزاد همینه دیگه یه جوری زور میزنن کبود میشن

آره کبود میشه . حتما سختشه دیگه . منم نمیتونم هیچ کار براش کنم فقط غصه میخورم . همین الآن خوابه داره زور میزنه 😭

آره کبود میشه . حتما سختشه دیگه . منم نمیتونم هیچ کار براش کنم فقط غصه میخورم . همین الآن خوابه داره ...

چیزی نمیشه عزیزم نگران نباش اکثر نوزادا همینن 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

اگر گریه نمیکنه و فقط زور میزنه درد نداره. والا پسر من تا ۵ ماه زور میزد از ۵ تا ۷ صبح. 😅 راستی قطر ...

یعنی ماه پنجم به بعد کامل خوب شد ؟همیشه بعداز شیر آروغشو میگیرم . پسر شما شیرمادر خورد یا شیر خشک؟

پسر من شیرخشک میخوره . همش به خودم عذاب وجدان میدم اگه شیر مادر می‌خورد اذیت نمیشد

باز دکتر ببرمش بگم همچنان زور میزنه . شاید داروشو عوض کنه

یبین بچه همینه عین شیرخشک مارکای مختلفی به هرکسی سازگار نیست اینم همونه خودت عوض کن دوستداری ببر دکتر فرقی نمیکنه،پلی بعد شیرخشک ابجوشیده نیمه ولرم حتما بده ،

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یبین بچه همینه عین شیرخشک مارکای مختلفی به هرکسی سازگار نیست اینم همونه خودت عوض کن دوستداری ببر دکت ...

آره خیلی خوب گفتی عین شیرخشک. باید قطرشو عوض کنم .ممنون ازت 🌹