2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد تناسخ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 93 پست
یعنی هرچی فقر هست زندگی قبلیش آدم بدی بوده و غنی ها آدم های خوبی بودم؟ اما تو زندگی حال حاضر که دقیق ...

ب نظر شخصی من و فکر من (صرفا تو ذهن منه اینا ) خدا عدالت رو اینجوری میکنه 

تو زندگی طرف هر بار یه جور قرار میده

یه بار پولدار یه بار بی پول و....

ک عدالت حفظ بشه

💔

اونم هست ولی خیلی چیزا هست واقعا ک این فرضیه رو پر رنگ تر میکنهآخه ببین خدایی ک عادل هست بیشتر نزدیک ...

خوب شما میگی که دلیل این همه زندگی کردن به مرحله عالی رسیده اما اعمال آدم در عالم ذر اصلا ثبت نمیشه که بخواد براش مجازات یا پیشرفت یا هرچیز دیگه ای در نظر گرفته بشه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم هست ولی خیلی چیزا هست واقعا ک این فرضیه رو پر رنگ تر میکنهآخه ببین خدایی ک عادل هست بیشتر نزدیک ...

این کجاش توجیح عادل بودن خداست خداوند قدرت عقل و انتخاب به انسان داده تا ره سعادت یا شقاوت خودش رو انتخاب کنه

اینم هست ولی استدلال من برا خودم اینه که : خب ببین خدا میخواد ما بالاترین و بهترین خودمون باشیم دیگه ...

خب «از طرفی میگن ما حتی میبینیم و انتخاب میکنیم تو عالم زرع که زندگیمون چجوریه و خودمون تایید میکنیم که بیایم» هم رد شده با سخنان قرآن. قرآن اومده راجع به قدر و تقدیر و سرنوشت صحبت کرده. گفته شده ما میتونیم نتیجهٔ کارمون رو پیش‌بینی کنیم و با توجه به پیش‌بینی خودمون و درک و تفکر خودمون انجام اون کار رو رد بکنیم. گفتهٔ شما مثل این میمونه که بگیم چون انتخاب کردیم دیگه اراده‌ای در ساخت آیندهٔ خودمون نداریم چون از پیش تعیین شده در حالی که سرنوشت ما هر لحظه و هر ثانیه ممکنه از سر نوشته بشه و به کارهای خودمون بستگی داره.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

یعنی واقعا یه لحظه فکر نمی کنی که بعضی بچه‌ها باهوش ترن چه دلایل احمقانه ای این ایده برای ادیان پسته ...

عزیزم کاش بهتر صحبت میکردین

دلایل احمقانه ک میفرمایید یعنی بنده احمقم

هر کسی نظری داره 

این سوال رو پرسیدم ک تبادل نظر کنیم و نظر بقیه رو هم بدونم

💔

خب «از طرفی میگن ما حتی میبینیم و انتخاب میکنیم تو عالم زرع که زندگیمون چجوریه و خودمون تایید میکنیم ...

من شوهرم ۴سال طلبه بوده

این رو اون گفت 

تو حوزه علمیه بهش گفته بودن گلم 

برا همین با اطمینان گفتم 

نمیدونستم ک رد شده 

ممنون ک بهم چیز جدید یاد دادین🥰

💔

ب نظر شخصی من و فکر من (صرفا تو ذهن منه اینا ) خدا عدالت رو اینجوری میکنه تو زندگی طرف هر بار یه جور ...

چطور حفظ شده یعنی بر اساس این منطق احمقانه آدم فقیر ومریض خق اعتراضی نداره چون قراره دوباره بیاد پولدار🤣در ثانی چرا پس اگه پولدار بوده یادش نمیاد که اعتراض نداشته باشد 

عالم ذر ...

درباره این عالم اگر مطالعه کنی میبینی به این معنا نیست

اول اینکه این عالم از دیدگاهی همون ملکوت هست 

دوم اینکه عالم ذر محل پیوند میثاق الهی هست 

سوم اینکه طبق یک دیدگاه عالم ذر همون عقل و فطرت هست 

خلاصه اون چیزی که شما میگی  یعنی ما عروسک های کوکی ای هستیم که از قبل معلوم هست میخوایم همممممه کامل شیم

الکی هی میایم تو دنیا و در آخر همممه به صورت فوق العاده در میایم 

و بعد از تکامل نیست میشیم

از خودمون اختیار و اراده نداریم و مجبور به رسیدن به تکامل و تصمیم های اولیه مون هستیم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
فلسفهٔ غیر قابل توضیح تناسخ همینجاست! در ۸۰ درصد میگن تو خاطرات زندگی قبلیت رو به صورت تجربه با خودت ...

دقیقا . در آخر ماییم که از خاکیم و به خاک میریم . و پذیرش این خاک شدن برای همه وجود نداره

خوب شما میگی که دلیل این همه زندگی کردن به مرحله عالی رسیده اما اعمال آدم در عالم ذر اصلا ثبت نمیشه ...

مثلا من فکر میکنم خب اون روحی ک میاد (هست میگن تو ضمیر ناحودآگاهش و..... ) با خودش همه اتفاقات و تجربه ی زندگی قبلش رو میاره ولی نامحسوس

جوری ک رفتار عاقلانه تری داشته باشه دفعه بعد 

💔

من شوهرم ۴سال طلبه بودهاین رو اون گفت تو حوزه علمیه بهش گفته بودن گلم برا همین با اطمینان گفتم نمیدو ...

چه عجیب بار اوله میشنوم چنین چیزی رو واقعا...

حتما ازش بپرسید ببینیم کدوم استادی بهشون گفتن

خواهش میکنم عزیزم

بنظر من نه 

برام پذیرفتنی نیست هی بری و بیای 

مثلا بعضی از کسایی که به این اعتقاد دارن میگن اگه تو این زندگی کار بدی بکنی تو زندگی بعدیت به شکل بد یا یه حیوان درنده خو یا ضعیف به دنیا میای مثل موش یا اگه آدم خوبی باشی ثروتمند و مهربان و دانا به دنیا میای

ولی تا کی؟مثلا بعضی از چینی ها میگن تا زمانی که معنی زندگی رو درک کنی 

اگه اینجوری باشه که آخر دنیا اگه وجود داشته باشه همه میشن آدم خوبه و جهنم و بهشت معنا ندارن

اگه جهنم تو این دنیاست به شکل آدم ها یا حیوان های بد ظاهر شدن خب دنیا بودن این جهان میره زیر سوال

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

نه عالم ذر رده نشده و کاملا تایید شده

عالم ذر تایید شده اما موضوع این که ما از قبل آیندهٔ خودمون رو دیدیم و پذیرفتیم و بعد متولد شدیم رد شده

مثلا من فکر میکنم خب اون روحی ک میاد (هست میگن تو ضمیر ناحودآگاهش و..... ) با خودش همه اتفاقات و تجر ...

خب اگر اینطوره شما روح یک آدمو تصور کن که صد بار تناسخ پیدا کرده . اگر اینطور که میگید از قبل توی ناخوداگاهش ثبت شده بچه ها باید مثل قبل اون ناتونی ذهنی خودشونو نداشته باشن و بتونن خیلی آگاهانه رفتار کنن . هرچند که همون نکته جمعیت برای رد کردن تناسخ کافیه .