2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد تناسخ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 93 پست
نظرمو گفتم عشقم😁😁😁یکی مخالفه یکی موافقدوس دارم بدونم نظر بقیه چیه برا همین پرسیدمچون خیلی نظریه ی ...

قشنگم این نظریه نیست این فرضیه است چون حتی علم هم اثباتش نکرده موضوع تناسخ رو

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم هست ولی استدلال من برا خودم اینه که : خب ببین خدا میخواد ما بالاترین و بهترین خودمون باشیم دیگه ...

۲ مورد هست که همین حرفتو رد میکنه یک اینکه تعداد جمعیت کره زمین تعادل نداره و تعداد مرگ ها با تولد ها یکی نیست . دوم اینکه چطور وقتی هیچی از زندگی قبلیت یادت نمیاد میخوای بالاترین حد خودت برسی؟؟؟؟ 

منم خیلی برام جالبه و بهش فکر میکنمو ب نظر منم درسته خیلی هم باحالعحتی میگفت اون عشقی ک دارید تو زند ...

اره واقعا اگه بخای فکر کنی که یکبار به دنیا میای و یک بار فرصت زیست داری و میمیری و روحت توی برزخ میمونه تا قیامت بشه واقعا برای من قفله

اما تناسخ واقعا به سوالای بیشتری از من جواب داد

فکر کن هربار زندگی بعدی براساس اعمالی هست که تو دنیای فعلی  انجام دادی این قشنگه و اینجوری عدالت برقرار میشه واقعا🥀

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
منم با شما هم نظرمو خیلی جالبهگاهی دقت میکنم رفتار و کارای یه بچه خیلی بزرگونه تر از خودشهحس میکنم ب ...

ماشالله تاثیر وراثت و محیط رو گذاشتی کنار و برای توجیه مسائل از تناسخ استفاده میکنی؟

روح روان شناسان اعم از اریکسون و پیاژه و کلبرگ و سیرز و برونر و اسکینر شاد ...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ماشالله تاثیر وراثت و محیط رو گذاشتی کنار و برای توجیه مسائل از تناسخ استفاده میکنی؟روح روان شناسان ...

اونم هست 

ولی خیلی چیزا هست واقعا ک این فرضیه رو پر رنگ تر میکنه

آخه ببین خدایی ک عادل هست بیشتر نزدیکه ب اینکه هی آدم رو تو زندگی های مختلف برگردونه 

ک هر دفعه بهتر از قبل بشه

ما عالم زرع رو هم یادمون نمیاد ولی وجود داره و خود آدم انتخاب میکنه بیاد ب دنیا یا نه

💔

خب شاید خدا منظورش جسم بوده

قرآن به صراحت گفته «كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَإِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ ۖ فَمَن زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَأُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ ۗ وَمَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ»‌ به معنای «هر نفسی مرگ را خواهد چشید و در روز قیامت است که پاداش شما به تمام و کمال داده می‌شود و کسی که از آتش (دوزخ) دور داشته شود و به بهشت وارد گردد، قطعاً رستگار شده است. و زندگی دنیا چیزی جز بهره‌ای فریبنده نیست» و آیهٔ «كَيْفَ تَكْفُرُونَ بِاللَّهِ وَكُنْتُمْ أَمْوَاتًا فَأَحْيَاكُمْ ۖ ثُمَّ يُمِيتُكُمْ ثُمَّ يُحْيِيكُمْ ثُمَّ إِلَيْهِ تُرْجَعُونَ» به معنی «چگونه به خدا کفر می‌ورزید، در حالی که شما مرده بودید و او شما را زنده کرد؟ سپس شما را می‌میراند و باز زنده می‌کند، سپس به سوی او بازگردانده می‌شوید». آیهٔ آخر داره به طور واضح میگه زمانی زنده میشیم که قرار باشه وارد صحرای محشر بشیم.

اینم هست ولی استدلال من برا خودم اینه که : خب ببین خدا میخواد ما بالاترین و بهترین خودمون باشیم دیگه ...

این طور که شما میگی و ما هیچی از زندگی قبلی یادمون نیست  باید نظریه جبرگرایی رو بپذیریم که در هر دین و علمی رد شده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
اره واقعا اگه بخای فکر کنی که یکبار به دنیا میای و یک بار فرصت زیست داری و میمیری و روحت توی برزخ می ...

یعنی هرچی فقر هست زندگی قبلیش آدم بدی بوده و غنی ها آدم های خوبی بودم؟ اما تو زندگی حال حاضر که دقیقا برعکسشو میبینیم .

۲ مورد هست که همین حرفتو رد میکنه یک اینکه تعداد جمعیت کره زمین تعادل نداره و تعداد مرگ ها با تولد ه ...

فلسفهٔ غیر قابل توضیح تناسخ همینجاست! در ۸۰ درصد میگن تو خاطرات زندگی قبلیت رو به صورت تجربه با خودت میبری به بدن جدیدت و این یعنی تکامل مرحله به مرحله که اشتباهه. ما فقط یک بار فرصت زندگی داریم

۲ مورد هست که همین حرفتو رد میکنه یک اینکه تعداد جمعیت کره زمین تعادل نداره و تعداد مرگ ها با تولد ه ...

اینم مثلا میگن روح آدم تو عالم زرع میمونه و تصمیم میگیره بیاد ب دنیا یا نه

میبینه چ اتفاقاتی واسش میفته 

میتونه استراحت کنه یه تایمی 

حتی مثلا میگن پروانه هایی ک میان نزدیکت میتونن روح عزیزی باشن ک الان تو کالبد پروانه اومده 

💔

منم با شما هم نظرمو خیلی جالبهگاهی دقت میکنم رفتار و کارای یه بچه خیلی بزرگونه تر از خودشهحس میکنم ب ...

یعنی واقعا یه لحظه فکر نمی کنی که بعضی بچه‌ها باهوش ترن چه دلایل احمقانه ای این ایده برای ادیان پسته که همش با خرافات آمیخته ودرک و عقل لازم در امور رو ندارن وعاحز از تحلیل جهان هستی ان

اونم هست ولی خیلی چیزا هست واقعا ک این فرضیه رو پر رنگ تر میکنهآخه ببین خدایی ک عادل هست بیشتر نزدیک ...

مگه تو این فرضیه ثابت شده حتما شخص در زندگی بعدی أم بهتری میشه؟ 

اگر اینطوره پس چرا مردم دنیا دارن بدتر میشن؟ جنایت بیشتر میشه؟ 

وقتی اومدن خدا ناباوری رو ترویج دادن خیلی جواب نگرفتن چون فطرت آدمها قبول نمیکرد که بعد از مرگ دیگه هیچی وجود نداشته باشه به جاش اینو ترویج دادن. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.