2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکاد 

دایا 

شاهو

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
اَرَس آکوکلا من عاشق اسمای کوتاه و کمیابم😍اگر یه روزی پسر دار شدم اسمشو میزارم ارس♥️

داداش منم همین رو میگه 

امیدوارم خدا بهش ی بچه سالم بده اسمش رو بذاره ارس عقده نشه واسش

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

امیرعلیماهاندیارسامیاردانیال به خاطر Daniel

بابای دوستم اسمش دنیل هست تو شناسنامه و ایرانیه 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ایمان 

شاهان 

آیهان 

ویهان 

پویان

امیرعلی 

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه😅

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

اَرَس آکوکلا من عاشق اسمای کوتاه و کمیابم😍اگر یه روزی پسر دار شدم اسمشو میزارم ارس♥️

اَرَس تلفظش یه جوری نیست؟🙂

آراس رو قشنگ تر میشه گفت، معنیشم همونه فک کنم

اما با آکو کاااملا موافقم😍

خراسان شمالی🤍

بابای دوستم اسمش دنیل هست تو شناسنامه و ایرانیه

قبل انقلاب به دنیا اومدن؟چون بعد انقلاب بعید میدونم بذارن دنیل..شایدم چون کامپیوتری نبوده شناسنامه نویسه قبول کرده

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن