2777
2789
عنوان

معدل و کلاس نهم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست
اره خیلی دوست داره خالم بهش میگه تجربی انسانی اصلا قبول نمیکنه میگه فقط هنرستان اصلا دبیرستان نمیخوا ...

اگه خودش درست داره و علاقه داره بره

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه داره خیلی ولی همش نگرانه میگه پایین ۱۹ اگر نهم و رد کنم ؛ خجالت میکشم جلو بابام و مامانم اما ا ...

بهش بگو تو باید تلاشت رو برای نمره حداقل ۱۹ کنی و استرس رو کنار بزاری

۱۹ به بالا خوبه بهش بگو سخت نگیره

منم ۱۹/۷۴ شدم

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پرش کرد:) من بر خلاف بعضیا مشکلی با ریپ زدن شما ندارم،ریپ بزنین تا بحث کنیم،من از شنیدن طرز فکر های مختلف لذت میبرم به شرط اینکه محترمانه بیان بشن:) خب یه بیوی کوچیک میدم که باهام آشنا بشین: یه دختر مهربون،گاهی اوقات عصبی ،دوستدار حیوانات،عاشق هنر ،بنیان گذار اکیپ بتمن های سایت:)

بهش بگو تو باید تلاشت رو برای نمره حداقل ۱۹ کنی و استرس رو کنار بزاری

دقیقا باشه حتما مرسي💜

اینهمه استرس میکشه میگم هنوز یک سال تا امتحانات پایان ترم خرداد مونده از الان استرس داری  ، نهم اصلا راحت تره ، سعی میکنم اینطور بهش بگم

دقیقا باشه حتما مرسي💜اینهمه استرس میکشه میگم هنوز یک سال تا امتحانات پایان ترم خرداد مونده از الان ...

خواهش می کنم