2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بابام قاضی تا اینجا میدونم که اگر طلاق توافقی بگیری دیگه نیاز به دلیل و سند نیست

تکلیفمو مشخص نمیکنه ولم کرده خونه پدرم یه دیقه میگه میخوام یه دیقه میگه نمیخوام

قاضی چیزی نپرسید فقط نامه مشاور گرفت خوند حکم طلاق داد

مشاور هم کاری نمیکنه سریع در میکنه برید چون چیزی بهش نمیرسه که وقت بزاره چون کسی که اومده دادگاه قصدش جدیه مگر اینکه بچه کوچیک داشته باشه

تکلیفمو مشخص نمیکنه ولم کرده خونه پدرم یه دیقه میگه میخوام یه دیقه میگه نمیخوام

برو وکیل بگیر خودت نری دادگاه وکیلت رو بنداز به جونش آدم میشه حالا اگر خواستی فردا از بابام میپرسم ببینم چی بگی راحت طلاق میگیری و اینکه نترسی از دادگاه رفتن اصلا قاضی ها اون چیزی نیستن که به ما نشون دادن خودشون میخوان هر چه زودتر تمومش کن بره ولی اگر تازه کار نباشه بهتره 

مشاور هم کاری نمیکنه سریع در میکنه برید چون چیزی بهش نمیرسه که وقت بزاره چون کسی که اومده دادگاه قصد ...

یکی از دوستای منم مشاور بود میگفت اولای کارم خیلی تلاش میکردم خیلی خودم درگیر میشدم ،غصه میخوردم ولی میگفت معمولا جواب نمیداده ،میگفت کسیکه اومده اقدام کرده برای طلاق دیگه با یکی دوجلسه مشاوره کاری نمیشه کرد..اون تصمیمشو گرفته دیگه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
یکی از دوستای منم مشاور بود میگفت اولای کارم خیلی تلاش میکردم خیلی خودم درگیر میشدم ،غصه میخوردم ولی ...

دقیقا منم بابام میگفت اوایل خیلی خودم رو درگیر می کردم ولی الان فقط اداره از من آمار بیشتر میخواد

ولی میتونه درخواست طلاق بده اگر دلایلش منطقی باشه حتی غیابی هم طلاق میدم ولی مرد میتونه بدون دلیل طل ...

دلایل منطقی اعتیاد هست و دست بزن داشتن اونم با مدرک. تو بری برا نفقه و مهریه اقدام کنی خودش میره دادخواست طلاق میده. ولی به نظر من جای این کارها طلاق نگیر زندگی کن و با دعوا و تحقیر کردنش زجرش بده