2777
2789

به افرادی که مهارت دارن  بگیم بیاد ایده بده چقد میشه ؟؟؟

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت سرچ کن چهارتا خونه ببین ایده بگیرهیچی سلیقه خودت نمیشهبیان صدتومن میگیرن. هیچی ام سلیقه شون ب س ...

چقد زیاد 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

شما کل خونه بخوای ۱۰ تومن ۸ تومن کابینت بخوای دیوار تلویزیون بخوای همش جداس دیگ

آره خونمون یه تمیز کاری کابینت کاری درست حسابی میخواد 

شما کل خونه بخوای ۱۰ تومن ۸ تومن کابینت بخوای دیوار تلویزیون بخوای همش جداس دیگ

۱۰ میلیون؟!!

ده میلیون طرف خرج ایاب و ذهاب بیشتر میگیره

بزن دیوار..ببین چقدر میگیرن. هرچی زدن قیمت واقعی اش یک و نیم برابره

فک کنم واسه خونه ی داییم ۱۰تومن گرفتن ، تی ری دی داد از مدل کل خونه

ممنون عزیزم ..خونشون قشنگ شد ؟؟

ممنون عزیزم ..خونشون قشنگ شد ؟؟

والا پسند من نیست ولی خودشون راضین سلیقه خودشونه خب ،اونی که خودشون خواستن طراحی کردن البته این ده تومن فقط برای طرح کشیدنه ن کار دیگه ای

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
۱۰ میلیون؟!!ده میلیون طرف خرج ایاب و ذهاب بیشتر میگیرهبزن دیوار..ببین چقدر میگیرن. هرچی زدن قیمت واق ...

واسه تی ری دی دادن همین حدوده ، ولی بخوان خودشون تغییرات انجام بدن هزینه اش بیشتره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂