2777
2789

راستش نمی‌دونم کجا و از کی بپرسم که بهترین نتیجه رو بگیرم 

فقط دلم میخواد از غصه خوردن دست بردارم و از خودم یه ورژن قدرتمند بسازم و همه چیو از نو شروع کنم

بالاخره می‌خوام درمان رو جدی شروع کنم 

تنبلی تخمدان خیلی شدید دارم که قرارع برم متخصص زنان 

وزنمم یکم از حد نرمال بیشتره و شکمم ورم داره که اینم میرم باشگاه الان حدود ۷۰ کیلو ام می‌خوام ۶۲ـ۶۳ شم 

قندم می‌خوام حذف کنم و رژیم فستینگ میگیرم 

مشکلات جسمی دیگمم هم تحت درمان دکارم

میمونه موهای زائد صورتم که واقعا افتضاحه و خجالت میکشم 

به لپام رسیدن و درست شدم عین یه مرد که گاهی از خودم خجالت میکشم و بیرون نمیرم 

پست بعد عکس ی

میذارم

لطفاً اگه کسی تجربه داشته یا اطلاع داره بگه که چیکار کنم لیزر چه دستگاهی برم و اینکه لیزر تنها برم یا الکترولیز؟

من واقعا اطلاعی ندارم 

بعدم لطفاً اگه ممکنه بگید من بعد لیزر چجوری برم تو اجتماع مثلا همین باشگاه چون نباید تا ده روز شیو کنم 

چی روی صورتم بزارم که کسی نپرسه و اذیتم نکنه

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم خواهر. عادت کردم ولی بعد زایمانم بشدت کم شد ولی خب هردقبقه بند تو دستمه خسته شدم

لیزرم شوهرم نمیذاره

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

این الان دقیقا قسمت گلومه و ۲۱ سالمه🥲چونمم پره و همینه اگه بلند شدن خیلی بدتر میشن به وکس و هیچی هم جواب نمی‌دن متأسفانه...فقط ژیلت 

بستوی داره به چی میگی ریش 

اگر عکستو گذاشتی لایک کن 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

منم دارم خواهر. عادت کردم ولی بعد زایمانم بشدت کم شد ولی خب هردقبقه بند تو دستمه خسته شدملیزرم شوهرم ...

از من خیلی شدیده عزیزم بند که میمیرم حتی وکس هم نمیتونم با بی حسی چون نمیکند موها رو 

تنها راهش برا من اینمدت ژیلت بود 

عکس فرستادم نمیاد

این الان دقیقا قسمت گلومه و ۲۱ سالمه🥲چونمم پره و همینه اگه بلند شدن خیلی بدتر میشن به وکس و هیچی هم ...

الکترولیز کن حتما 

لیزر نابودت میکنه 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

این الان دقیقا قسمت گلومه و ۲۱ سالمه🥲چونمم پره و همینه اگه بلند شدن خیلی بدتر میشن به وکس و هیچی هم ...

ژیلت نزن بدتر میشه. بابا بند بنداز

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببین عزیزدلم دکتر که رفتی تاکید کن آزمایش روز سوم پریودی رو برات بنویسه 

آزمایش هورمونی هست که معلوم میشه وضعیت هورمون های تستوسترون پروژسترون و.... چجوریه 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

تنبلی تخمدانتو اول باید درمان کنی ، یکی از علل موهای زائد صورتت همینه

همزمان باید درمان کنم مهر دانشجو ام و سختمه با این وضع برم