2777
2789

هفته ای یه درصد ازش کم میشه تو این ی ماه سه درصد کم شد

روزی ۸ ۹ ساعت استفاده دارم روزی یکبار هم میزنم شارژ وی پی ان و اینستاهم هیچی استفاده نمیکنم

ب شارژرم شک کردم حالا چون قبلا زمین خورده

برا منم از ۸۰ میاد یهو رو ۲۰ 

داغ میکنه😔😔😔😔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه خریدم خیر سرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببر گوشی فروشی درستش میکنن 

تو تنظیمات یه سری چیزا رو باید غیرفعال کنی .

لوکیشن و برنامه های بک گراند که باتری مصرف میکنن رو آف کن .

و ۲۰ درصد بزن به شارژ ۸۰ درصد از شارژ بکش .

وی پی ان و نت هم خاموش کن بعد از استقاده .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

میترسم بدتر خرابش کنن

نه جای خوب ببر چیزی نمیشه 

ببری بهتره چون باتری بیاد پایین باید بری تعویض سخت تره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برا منم از ۸۰ میاد یهو رو ۲۰ داغ میکنه😔😔😔😔😔

شارژرتون ممکنه اصلی نباشه .

تو تنظیمات اتو برایتنس و آنالیز رو آف کنید 

وی پی ان و نت رو وقتی نیاز ندارید خاموش کنید  

نه جای خوب ببر چیزی نمیشه ببری بهتره چون باتری بیاد پایین باید بری تعویض سخت تره

دیوونم کرده‌ هرکار میکنم کمتر میشه همیشه ۲۰ میزنم ۸۰ میکشم انگار نه انگار 

شیطونه میگه برم ۱۶ بخرم

شارژرتون ممکنه اصلی نباشه .تو تنظیمات اتو برایتنس و آنالیز رو آف کنید وی پی ان و نت رو وقتی نیاز ندا ...

الان از کجا بدونم شارژر اصله یا نه؟

الان از کجا بدونم شارژر اصله یا نه؟

باید ببرید گوشی فروشی چک کنن

اگه موقع خرید تو پک نبوده ممکنه فیک باشه .

شارژرتون ممکنه اصلی نباشه .تو تنظیمات اتو برایتنس و آنالیز رو آف کنید وی پی ان و نت رو وقتی نیاز ندا ...

اگه اصل نیس چرا شارژ میکنه پس؟

صبح زدم شارژ خب‌ نزدیک ۹۰ از شارژ خارج کردم

یک ساعت بعد بدون اینکه استفاده کنم….. یهو دیدم گوشی داغههههه خودشم شده ۲۰ اینا

باید ببرید گوشی فروشی چک کنناگه موقع خرید تو پک نبوده ممکنه فیک باشه .

کاش از شارژر باشه😔

دیوونم کرده‌ هرکار میکنم کمتر میشه همیشه ۲۰ میزنم ۸۰ میکشم انگار نه انگار شیطونه میگه برم ۱۶ بخرم

هر مدلی بگیری اگه درست تنظیم نشده باشه همین بلا سرش میاد. 

درست میشه عزیزم ببرید تعمیرات .

اگه اصل نیس چرا شارژ میکنه پس؟صبح زدم شارژ خب‌ نزدیک ۹۰ از شارژ خارج کردمیک ساعت بعد بدون اینکه استف ...

فیک باشه هم شارژ میکنه ولی زود خالی میشه .

مدلش چیه جسارتا؟ بعضی مدل های آیفون مثل ۱۴ داغ میکنن حتی وقتی سالمن .

ایشالا از همون شارژه و راحت حل میشه عزیزم .یا فوقش با چند تا تنظیم که نوشته بودم درستش میکنن .