2777
2789
عنوان

به نظرتون شرایط این پسر خوبه

238 بازدید | 31 پست

خانوما خواهرم عاشق پسری شده که ازش ده سال بزرگتره

خواهرم ۲۶ سالشه و پسره ۳۶ سال مادرم به شدت مخالفه اما خب مرغش یه پا داره

شرایط پسره اینطوریه

خیلی خوشقیافست و بلند قد از لحاظ ظاهری 

پسر اجتماعی ای هست از اونا که بشنین تو جمع جمعو تو دست میگیرن ...اعتماد به نفس خوبی داه و زبر و زرنگه 

اعتقاداتش خیلی به خود خواهرم نزدیکه

شغلشم تو اداره گاز کار میکنه که نمیدونم سمتش دقیق چیه

یه ماشین ۲۰۷ داره 

اما خونه نداره و تو خونه مجردی که اجاره کرده  فعلا زندگی میکنه

خواهرم نداره و ۶ تا برادر داره  خودش فرزند آخره

خواهرم پزشکی میخونه و چون کمی دیر رفته دانشگاه درسص زیاد مونده هنوز

مادرم مخالفه میگه سنتون به هم نمیخوره تو ا‌ین برهه تو باید درس بخونی اون ازت توقع خونه داری و بچه داری داره و فلان...اما چه کنیم که عین ابر بهار گریه میکنه میگه عاشقشم و یا اون یا هیچکس دیگه...

به نظرتون پسره شرایطش اولیه دخترا؟ یا مادرم حق داره؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

مادرت حق داره

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با تحصیل خواهرت مشکلی نداره بد نیست،پدرو مادرش زنده هستن؟

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

پسره گزینه خوبیه. ولی خب چون خاهرت پزشکی میخونه گزینه های خیلی بهتر میان براش بعدن

این جدای ازسنش خونه نداره. 

خونه تو شرایط الان خیلی مهمه!

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرت حق داره بنظرم بدرد خواهرت نمیخوره.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

خواهرت کیسای خیلی خوبی میتونه داشته باشه در اینده

و اینکه حتما بهش بگو کادر درمان شرایط زندگیش خیلی متفاوت تر از ادمای عادیه و قطعا به مشکل بر میخورن  

کسی ک مث خودش باشه میتونه شرایطشو درک کنه من از نزدیک دیدم ک نتیجه ش چیه 🤦🏻‍♀️

اگه با تحصیل خواهرت مشکلی نداره بد نیست،پدرو مادرش زنده هستن؟

مشکل که نداره 

اونم ادعای عاشقی داره 

آره زنده هستن پدر و مادرش

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤