2777
2789
عنوان

هرکی میبینتم فک میکنن مدرسه ایم

71 بازدید | 4 پست

خانما من ۲۲سالمه 

دانشجوی ترم اخرم 

هرکی میبینتم ازم میپرسه کلاس چندمی 

با ابنکه یکم اضافه وزن دارم و صورتم درشته 

من قشنگ یادمه ۱۶، ۱۷سالم بود هرررررکی میدیدم میگفت بالای ۲۴سالته 

تازه اونموقع ابروهامو دست نزده بودم ، صورتمو اصلاح نمیکردم ، تازه یکمم پیوند ابرو داشتم

ولی الان ابروهام قابی نیست ، ولی مرتبه 

میگم چرا خواستگارام کم شده نگو بخاطر اینه 😐

تا قبل ۱۸سالگی کلی خواستگار داشتم ، ولی از وقتی وارد دانشگاه شدم کم شده😬😬😬😬😂😂😂

بدبختی دارما، اونموقع ناراحت بودم چرا قیفم بیشتر از سنم نشون میده ، الان ناراحتم چرا قیافم کمتر از سنم نشون میده 

بنطرتون علت اینکه چهرم کوچکتر نشون میده چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منممممم

من صورتم صاف و بدون جوشه دماغ و دهنم کوچیکه هر کی میبینه فکر میکنه دبیرستانی ام

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.