2777
2789

یه دکتری هست کارش بد نیست ولی خیلییی هم خوب نیست یک سیسی رو میگیره 4500برند نورامیس و اینووسنس

یه دکتر هم هست کارش خیلیییی حیلییی زیبا و نچراله واقعا قشنگه کارش ولی خب

فقط دوتا برند کارمیکنه استایلیج و الیاکسین که جفتشونم میگیره 13950

حالا موندم کدومو برم🥲😂

بنظرتون می ارزه 14 تومن بدم فیلر لب؟ 

من بودم از این به بعد

سعی می‌کردم لبمو بیشتر دوست داشنه باشم

چخبررره ۱۴ میلیون مگه خون باباشو میخواد تزریق کنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم از این به بعدسعی می‌کردم لبمو بیشتر دوست داشنه باشمچخبررره ۱۴ میلیون مگه خون باباشو میخواد ت ...

😂😂😂نه من واقعا لبامو دوست ندارم

به صورتم خیلی کوچیکخ بعد وقتی میخندم لب بالام محو میشه

میخوام یکم گرد بشه حجم بگیره

بدبختی اینه همین دو سه ماه پیش 85 تومن دادم بینی خودم خیلی پول ندارم رومم نمیشه به شثهرم بگم

بهش گفته بودم ته تهش 7 تومن

خودش میگه استایلیج تا یکسال ونیم هم ماندگاری داره یسریا تا دوسالم داشتخ نمیدونم دیگه حالا همون بگیم ...

می ارزع واقعا یکسال 

چون اگه لبت براش مشکلی پیش بیاد یا مصنوعی طور بشه صدبرابرش باید خرج کنی 😐

ولی درکل گرونه اگه وسع شوهرت میرسه برو وگرنه اصرار نکن واقعا گناه داره😂

😂😂😂نه من واقعا لبامو دوست ندارمبه صورتم خیلی کوچیکخ بعد وقتی میخندم لب بالام محو میشهمیخوام یکم گ ...

والا هیچی بهت نمیرسه بخوای خودتو شبیه اروپایی ها کنی

قشنگ ی خاورمیانه ای اصیل باش 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
می ارزع واقعا یکسال چون اگه لبت براش مشکلی پیش بیاد یا مصنوعی طور بشه صدبرابرش باید خرج کنی 😐ولی در ...

اره منم همینارو فکرمیکنم😂

ببین یه فکری کردم که الان هشت تومن تو حسابم دارم😔😂این ماه پنج نگه دارم😂بعد از شوهرم 9بگیرم

درسته خودم میرم توسختی ولی می ارزه😔😂