2777
2789
عنوان

رشته تجربی

187 بازدید | 22 پست

سلام دوستان میشه کمک من کنید؟ممنون میشم.

من پایه ی نهمم‌ و معدل پایان ترمم‌ شده ۱۸ و ۶۸ و خب همتون می دونید امسال نهایی خیلی سخت بود و من علوم و شدم ۱۷.۵ و ریاضی متاسفانه گند زدم شد ۱۲🤦🏻‍♀️و خب راستش تا قبل از اون علومم‌ برای میانترم ۱۹ بود و ریاضیم مثلن ۱۶ یا ۱۵ بنظرتون میشه تجربی بخونم؟

عزیزم نمره خرداد هشتم و هفتم هم بگو

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین معدل اصلا مهم نیست مهم نمره ریاضی و علوم هرسه پایته دوست داری خودت با فرمولش حساب کن یا بده برات حساب کنم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

کشوری بود عزیزم می تونی خودت ببینی

میدونم کشوری بود زمان ما هم کشوری بود حالا این نظر من بود 

ببین نگاه کن هدفت از رفتن به تجربی چیه یعنی میخوای چه شغلی داشته باشی توی دانشگاه چه رشته ای میخوای میدونی چی میگم؟ الان میگی تجربی خب بعدش چی؟ به اینا هم فکر کن

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
عزیزم نمره خرداد هشتم و هفتم هم بگو

ببین من کلاس هفتم معدلم شد ۱۸ و ۶۹ ریاضیم شد ۱۹.۷۵ علومم ۱۷ .پایه هشتم متاسفانه گند زدم معدلم شد ۱۷.۳۳ ریاضیم ۱۶ علومم ۱۶ پایه نهم معدلم شد ۱۸ و ۶۸ علومم شد ۱۷.۵ ریاضیم شد ۱۲🤦🏻‍♀️

ببین معدل اصلا مهم نیست مهم نمره ریاضی و علوم هرسه پایته دوست داری خودت با فرمولش حساب کن یا بده برا ...

اخه خب ببین تو نت زده برای قبولی رشته تجربی باید ریاضی بالای ۱۳ باشه ولی خب ۱۲ست...

تو خودت میبینی تجربی بخونی؟

معدل هفتم هشتمت هم خیلی بالا نبود معمولیه

ولی اگر علاقه داری میتونی با تلاش توی درس هایی که ضعف داری اون ها رو بهتر کنی

من امسال دهم بودم میرم یازدهم تجربی

برای تجربی باید مداوم بخونی تا بتونی نمره خوب بیاری

اگر رفتی تجربی حتما  علوم و مخصوصا ریاضی رو خوب کار کن مخصوصا نهم رو چون پایه هست

میدونم کشوری بود زمان ما هم کشوری بود حالا این نظر من بود ببین نگاه کن هدفت از رفتن به تجربی چیه یعن ...

من خودم از بچگی تجربی دوس داشتم خودم بوکس کار میکنم شناعم ۶ تا مدال استانی دارم میخواستم تربیت بدنی بخونم که متاسفانه مدرسه خیلی دوره و اینکه همه گفتن هیچ آینده ایی نداره حتا مشاور های تحصیلی همشون با حالت تمسخر گفتن پلن دومم تجربی بود گفتم برم تجربی که متاسفانه ریاضیم و گند زدم

تو خودت میبینی تجربی بخونی؟معدل هفتم هشتمت هم خیلی بالا نبود معمولیهولی اگر علاقه داری میتونی با تلا ...

خب آخه عزیزم همین مشکل منه که ریاضیم و آیا برای تجربی قبول میکنن یا نه🤦🏻‍♀️