2777
2789
عنوان

رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 22 پست
من خودم از بچگی تجربی دوس داشتم خودم بوکس کار میکنم شناعم ۶ تا مدال استانی دارم میخواستم تربیت بدنی ...

میفهمم چی میگی ولی میگم هدفت از رشته تجربی چیه؟ ببین تو در واقع باید بشینی فکر کنی میخوای توی دانشگاه چه رشته ای بخونی وقتی اینو پیدا کردی حالا تصمیم بگیر چه رشته ای بری اگه میخوای بری دانشگاه البته

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
میفهمم چی میگی ولی میگم هدفت از رشته تجربی چیه؟ ببین تو در واقع باید بشینی فکر کنی میخوای توی دانشگا ...

منظرتون هدف هستش میفهمم همه رو انتخاب کردم مزایا و معایب هاشم دیدم مسئله ی من نمره ی ریاضیمه..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظرتون هدف هستش میفهمم همه رو انتخاب کردم مزایا و معایب هاشم دیدم مسئله ی من نمره ی ریاضیمه..

فکر کنم غیر انتفاعی بتونی ثبت نام کنی یا اینکه با مدیر اونجا حرف بزنی بگی مشکل داشتم نتونستم بخونم یا سر امتحان حالم بد شد و …. اگه توی هدایت تحصیلی اولویت الف یا ب تجربی رو آورده باشی فکر نکنم زیاد به این مسئله گیر بدن

فکر کنم غیر انتفاعی بتونی ثبت نام کنی یا اینکه با مدیر اونجا حرف بزنی بگی مشکل داشتم نتونستم بخونم ی ...

خب راستش مدیر مدرسه خودمون گفت علومت خوبه و خب هنوز نمی دونم اولویت الفم‌ یا ب ولی چون معدلم ۱۸ست فک کنم ب باشه و خب گفت درمورد ریاضیت شاید اگه با مدیر حرف بزنی ثبت نام کنه

اخه خب ببین تو نت زده برای قبولی رشته تجربی باید ریاضی بالای ۱۳ باشه ولی خب ۱۲ست...

ببین با فرمول باید بالاتر از 13 باشه نه فقط ریاضی نهم. من نمراتتو حساب کردم قبول میشی منتهی اگه رقابت خیلی زیاد باشه اولویت ب میاری ، امیدوارم از انتخاب تجربی پشیمون نشی🫶🏻

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

خب راستش مدیر مدرسه خودمون گفت علومت خوبه و خب هنوز نمی دونم اولویت الفم‌ یا ب ولی چون معدلم ۱۸ست فک ...

اگه شهرتون بزرگه میاری احتمالا اگه هم کوچیکه با مدیر حرف بزن اوکی میشه