2777
2789
عنوان

تاحالا شده ب یکی مبتلا بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 52 پست
خیلی حس شیرینی داشت دوست داشتن و دوست داشته شدن می‌دونم اگه بره دیگ با اون شدت تجربه نمیکنم اولین با ...

منم از همین عشق ضربه خوردم

خیلی دوستش داشتم

ولی ی روز دیگه ی قدم برنداشتم ببینم اون چیکارست؟

ثابت موند و عادت کرده بود من برم دنبالش

بخاطر همین میگم

زخماتو ترمیم کن و نذار دیگه هرکسی این کارو باهات کنه

خودتو دوست داشته باش

آسیب نزن به خودت

اون رفت و بعدا میفهمه چ غلطی کرده

ولی تو ادم سابق نباش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیگرم میسوزه😭

میدونم عزیزم منم کشیدم این دردو یهو تموم شد ولی مطمئن باش لیاقت تو بیشتره آدم درستش میمونه 

بزرگترین هنری که باید یاد بگیری اینه ؛توان نخواستن آنچه را که خواستنش آزارت می‌دهد...

این کارش دلیل داره بعد ممکنه پیداش بشه و برات دلیل بیاره ولی مطمعن باش بار دوم بدتر حالتو میگیره و و ...

الان انقد ضعیف شدم اگه فقط یه پیام خشک و خالی هم بده با جون و دل قبول میکنم دیگ ب بعدش فک نمیکنم😢

الان انقد ضعیف شدم اگه فقط یه پیام خشک و خالی هم بده با جون و دل قبول میکنم دیگ ب بعدش فک نمیکنم😢

خودتو کوچیک نکن دختر

نذار اون بفهمه تو انقدر وابسته ای

وگرنه درگیر بازیای روانی میشیاا

کشیدم ک میگم 

اره به یکی وابسته شده بودم وقتی نبود چند روز باهاش ارتباط نداشتم شدیدا حالم بد میشد البته مت قبل آشنایی باهاش هم تو حال روحی خوبی نبودم ولی گذشت صبر کردم زمان کار خودشو کرد وابستگیمم هی کم و کمتر شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
منم از همین عشق ضربه خوردمخیلی دوستش داشتمولی ی روز دیگه ی قدم برنداشتم ببینم اون چیکارست؟ثابت موند ...

ببین قطعا تو هیچکس اون خالص بودن و از جون و دل گذاشتن رو پیدا نمیکنه

اینم دقیقا آدم خودشیفته ای بود 

اولش انقد خوب و عالی برخورد کرد دلم رف براش بعد محبت هاش شد قطره ای من خودمو براش میکشتم ک ببینه عوض بشه بشه مثه اول بدتر میکرد 

بعدم یهو ول کرد رفت 

چقد سختههههکاش اینو یه جوری از چشمم بیوفته ولی کلی سوال گذاشته و رفته

یه ماهه دلم داره میسوزه 

انقد گریه کردم دیگه خودمو نمیشناسم 

کارم شده اومدن تو این سایت و یه جورایی سرگرم کردن خودم

میدونم عزیزم منم کشیدم این دردو یهو تموم شد ولی مطمئن باش لیاقت تو بیشتره آدم درستش میمونه

آره 

اون اخلاقش اصن خوب نبود 

خیلی دلمم شکوند ولی هیچی تو حس من نسبت بهش عوض نشد

حتما اونقدر که من دوست داشتم دوست نداشته وگرنه غیر ممکنه بتونه اینهمه مدت بیخبر باشه

نه اصن میخام گوشیمو خاموش کنم یه مدت دستم نباشهتا الان همه چی دست دلم بوده ازین به بعد دیگ نمیخام گن ...

قوی باش دختر تو لایق کسی هستی که برات بجنگه تا تورو به دست بیاره تو با ارزشتر از اینی که دنبال چیزای حقیر و بی ارزش باشی هرکی قدرتو ندونه گوهر شناس نیست رها کن بره دنبال پشکل ولش

خودتو کوچیک نکن دخترنذار اون بفهمه تو انقدر وابسته ایوگرنه درگیر بازیای روانی میشیااکشیدم ک میگم

می‌دونه وابسته ام

ولی هیچوقت همچین کاری نمی‌کرد 

حتی قبلش سر یه موضوعی دعوامون شد پیامامو سین نمی‌کرد منم گفتم لطفاً از همه جا بلاک کن و برو 

قبول نمی‌کرد پنج شیش بار گفتم اینکارو کرد بلافاصله باز کرد 

اونم وابسته بود 

نمی‌دونم این یه هفته چش بود که اینکارو کرد 

اره به یکی وابسته شده بودم وقتی نبود چند روز باهاش ارتباط نداشتم شدیدا حالم بد میشد البته مت قبل آشن ...

می‌دونم میگذره ولی نمیخام بگذره 

خیلی قشنگ بود 

آخه چرا فراموش کنم 

سه سال رابطه خوب 

تازه داشت همه چی میوفتاد رو غلتک 

انقد مشکلات گنده گنده باهم حل کردیم 

نمی‌دونم چش شد