2777
2789
عنوان

دختر یا پسر ؟

324 بازدید | 31 پست

بچه ها من خودم خواهر ندارم و همیشه احساس کمبودشو دارم دوست داشتم خدا بهم دختر بده تا در اینده مثل الان تنها نباشم ولی خواست خدا این بود که بچه ی دومم هم پسر شده حالا اینکه خودم چه جوری دارم با این موضوع کنار میام یه چیزه اما حرف مردم بدتره اخه نمیدونم چی جواب بدم یا چه حرفی بگم مثلا میگن واقعا دوست نداشتی دختر داشته باشی ؟انگار دست من بوده یا اینکه میگن واقعا دختر یه چیز دیگس و از این حرفا اصن از شانس من همه دنیا دختری شدن . یا میگن چه عروسایی  میخواد گیرت بیاد 😣😣😣واقعا نمیدونم چکار کنم ؟ 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرف مردم ولکن حالا اگ دختر بود میگفتن وای پسر کاش میشد پسر فلان ....

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍

عزیزم نگه واسه حرف مردم زندگی میکنی همین مردم اگه دو تا دختر داشتی یه جور دیگه دلتو هون میکردن ببخشیوا ولی گور پدر حرف مردم اونا همیشه یه چیزی واسه گفتن دارن خدا رو شاکر باش که بهت دو تا بچه داده یالم حالا چه فرقی داره دیگه دختر یا پسر بودنش

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
فرهنگ مردم بهتر از این نمیشه بیخیال

واقعا من همیشه دلم واسه مردم زمان جاهلیت میسوخت که یه مادی با این همه سختی و بارداری و زایمان دختر میاورد و شوهرانشون زنده به گور نیکردن یا سر کوفت میزدن اما الانم کمتر از اون موقع نیس 

دختر پسر  خوب نیست، از نظر من یا دوتاش دختر یا دوتا پسر

موافقم شدید

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

همدرديم عزيزم منم نه مادرم نه مادر شوهرم نوه دختر ندارن و خيلي دلشون ميخواست بچه دوم من دختر شه كه نشد منم تا يه مدت ناراحت بودم ولي الان كنار اومدم چي بهتر از دوتا داداش همسن و سال ايشالا كلي به درد هم ميخورن و پشت همن

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

واقعا چرا اخه انگار اونا زحمت بزرگ کردنشو میکشن میگن تا دختر نداشته باشی نمیفهمی ما چی میگیم یا مثلا خانواده شوهرم همش میگن ما دختر دوست داریم شانس منم دقیقا بچه خوار شوهرم با پسر من دنیا اومد خونه خوانواده شوهرم همش اونو میبوسن و باهاش شوخی میکنن کسی پسر منو تحویل نمیگیره 😣😣😣